Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB este avertizată de Helmut Duckadam înainte de play-off-ul Conference League: ”Are cea mai grea dublă în Europa!”

FCSB este avertizată de Helmut Duckadam înainte de play-off-ul Conference League: ”Are cea mai grea dublă în Europa!”

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - Viking, din turul play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

FCSB va juca meciul din turul play-off-ului Conference League, cu Viking, cu ambele peluze închise. UEFA a sancţionat-o pe FCSB ca urmare a comportamentului fanilor la meciurile cu Saburtalo şi Dunajska Streda. 

Ambele peluze ale Arenei Naţionale vor fi închise, joi, la turul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Astfel, FCSB va fi nevoită să vândă doar 30.000 de bilete pentru partida cu Viking Stavanger, care o poate duce pe FCSB cu un pas mai aproape de grupele Conference League.

FCSB nu a arătat o prima repriză bună în partida câştigată în Superligă cu 3-2, contra celor de la Chindia Târgovişte.  Helmut Duckadam, fostul oficial de la FCSB, a avertizat echipa lui Gigi Becali. El susţine că băieţii lui Dică au o dublă foarte grea. 

”Are cea mai grea dublă în Europa!”

”Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut în meciul FCSB-ului cu Chindia! Joacă doar pentru ei! Cordea a făcut o partidă foarte bună, dar cu o floare nu se face primăvară. Jocul de echipă nu funcţionează deloc. Să sperăm că va fi bine în dubla cu Viking, dar eu cred că FCSB are cea mai grea dublă în Europa.

Trebuie să-şi îmbunătăţească mult jocul pentru a trece mai departe. În schimb, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt favorite la calificarea în grupele Conference League, dar nici ele n-au jucat bine în campionat”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit ProSport.

Ce problemă are UEFA cu fanii FCSB

Cauza sancţiunilor dictate de UEFA împotriva FCSB, la meciul cu Dunajska Streda, când o peluză a fost închisă, este reprezentată de un steag apărut în Peluza Nord. Observatorul meciului a depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap.

Din această cazuă, peluza nord a stadionului Arena Naţională a fost închisă la partida cu Dunajska Streda. Totuşi, se pare că problemele continuă pentru FCSB. Forul continental a decis închiderea ambelor peluze, după ce iniţial blocase vânzarea de bilete şi s-a crezut că a stadionul va fi închis complet.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league- helmut duckadam 

viewscnt
Articole similare