Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, fără 3 jucători de bază la derby-ul cu CFR Cluj. Pintilii: "E mai grav la el". Care e situaţia lui Olaru şi Compagno

FCSB, fără 3 jucători de bază la derby-ul cu CFR Cluj. Pintilii: "E mai grav la el". Care e situaţia lui Olaru şi Compagno

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, a reacţionat la flash-interviul de după victoria, 2-0 cu Chindia, şi a anunţat că accidentarea suferită de Andrea Compagno în urma contactului violent cu Darius Olaru e mai gravă decâ se credea iniţial. În plus, "Pinti" a spus că Ştefan Târnovanu nu va putea juca, cel mai probabil, cu CFR Cluj.

Ultimul meci al anului pentru FCSB este derby-ul cu CFR Cluj, dar care îi găseşte pe "roş-albaştri" fără trei jucători importanţi. Darius Olaru, Andrea Compagno şi, în plus, Ştefan Târnovanu. Mihai Pintilii a comentat şi situaţia portarilor, în special a lui Andrei Vlad.

FCSB, fără 3 jucători de bază la derby-ul cu CFR Cluj. Pintilii: "E mai grav la el". Care e situaţia lui Olaru şi Compagno

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Chindiei Târgovişte, dar cu preţul a două accidentări venite după o fază incredibilă: Darius Olaru şi Andrea Compagno s-au lovit violent, reciproc, în minutul doi al partidei. Mihai Pintilii a vorbit, la flash-interviu, despre meci şi despre situaţia celor doi jucători.

În plus, Mihai Pintilii a spus că Ştefan Târnovanu are, şi el, şanse mici să joace cu CFR Cluj: ”Încă nu ştiu cum sunt. Aşteptăm veşti. Sper să fie ok cei doi. Andrea este puţin mai grav. Victoria este pentru ei. Băieţii, la pauză, au spus că joacă meciul pentru Compagno şi Olaru. Pe un teren aşa greu mă bucur că nu am luat gol şi felicit jucătorii pentru ce au demonstrat în această seară.

Pentru meciul viitor, atunci când joci cu CFR clar că speri la victorie, dacă vrei să fie acolo, sus. Asta vor şi băieţii, trebuie să câştigăm cele două meciuri ca să rămânem sus. Pentru Târnovanu sunt şanse mai mici să joace împotriva CFR, dar Andrei Vlad este un portar bun, acum are şansa lui. Am de ales între ei? Dacă va fi nevoie îi pun pe amândoi să apere”, a declarat Mihai Pintilii, la Orange Sport.

Chindia - FCSB 0-2, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalti. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani - şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniţă - Akhmatov, Vorobjovas (Passaglia 77) - Neguţ (Ad. Şerban 77), Popadiuc, Dumitraşcu (Chamed 62) - D. Popa (Cooper 34). ANTRENOR: Anton Petrea

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Oaidă 7), Şut, Edjouma (Nikolov 46) – Cordea (Omrani 66), Compagno (Miculescu 7), Oct. Popescu (Radaslavescu 79). ANTRENOR: Leonard Strizu

Cartonaşe galbene: Orozco Fernandez 23, Neguţ 40, Popadiuc 57, Celea 86 / Miculescu 41, Cordea 54

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei - Andrei Antonie

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete - Adrian Popescu

Observator: Adrian Comănescu

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbcfr clujreactiechindiasuperliga 

viewscnt
Articole similare