Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îl are pe ”Nostradamus”. Gigi Becali: ”Mi-a zis că mă trezeşte la 1-0 pentru Petrolul, gol Musi”

FCSB îl are pe ”Nostradamus”. Gigi Becali: ”Mi-a zis că mă trezeşte la 1-0 pentru Petrolul, gol Musi”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), nu s-a uitat la partida Universitatea Craiova - Petrolul, deoarece a preferat să tragă un pui de somn. Când s-a trezit, a avut parte de o surpriză plăcută.

Duminică, Gigi Becali s-a întors din pelerinaj şi a preferat să doarmă, în loc să se uite la partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti.

Gigi Becali: ”Venisem de la mănăstire. Eram foarte obosit”

Înainte să se bage la somn, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, i-a transmis că, atunci când se va trezi din somn, scorul va fi 1-0 pentru Petrolul, gol marcat chiar de jucătorul lor, Alexandru Musi, trimis sub formă de împrumut la Ploieşti.

Cumva, MM Stoica a avut dreptate: Alexandru Musi a deschis scorul pentru Petrolul, în minutul 57, după ce a urmărit perfect o centrare la colţul lung.

Singura ”eroare” de predicţia lui MM Stoica a fost faptul că Gigi Becali nu s-a trezit chiar în acel moment, ci cu aproximativ 20 de minute mai târziu, la 2-1 pentru Petrolul Ploieşti.

Mie îmi place Petrolul. Eu nu prea mă mai uit. Venisem de la mănăstire, eram foarte obosit. I-am zis lui Meme: `Dorm şi când mă scol...`. Şi MM zice: `Dormi, şi când te scoli o să vezi 1-0, gol Musi`.

Eu m-am sculat mai târziu. Când se făcuse 3-1. Se verifica faza de ofsaid. Şi a fost ofsaid. Dup-aia s-a dat golul de 3-1.

Nu mă aştepta. Cu toate că mizam pe Petrolul, că e bună, nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam la Craiova. Comentăm şi noi ce vrem, dar ce credeam nu. Credeam că va câştiga Craiova meciul. Are valoare, dar nu ştiu ce se întâmplă. E problema lor”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: craiova-petrolulfcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare