Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îl taie de pe lista de transferuri! Mihai Stoica a făcut anunţul: "S-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste" | EXCLUSIV

FCSB îl taie de pe lista de transferuri! Mihai Stoica a făcut anunţul: "S-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a mai renunţat la unul dintre fotbaliştii pe care îi avea pe lista de transferuri. Cu titlul de campioană în buzunar, conducerea FCSB a început să lucreze la lista de mercato pentru îmbunătăţirea lotului în vederea preliminariilor grupelor europene.

Totuşi, după ce Gigi Becali a anunţat că nu mai este interesat să-l transfere pe Philip Otele, un alt nume a fost tăiat de pe lista de transferuri a FCSB. Este vorba despre Mihai Popescu (30 de ani), fundaşul central al Farului, fosta campioană a României, după negocieri cu reprezentanţii clubului de la malul Mării Negre.

Transferul lui Mihai Popescu la FCSB nu mai e de actualitate. MM Stoica: "E încheiată povestea"

Mihai Stoica a spus că, după ce nu s-a înţeles cu oficialii Farului, FCSB este gata să se orienteze spre alte piste de fundaşi centrali. Mai mult, MM a precizat că FCSB îşi doreşte un fundaş dreapta care să poată juca şi în centrul defensivei, iar una dintre variante este Ovidiu Popescu.

"E încheiată. La momentul ăla, am oferit o sumă, Farul a zis 400.000 şi s-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste, iar una dintre ele poate să fie Ovidiu Popescu. Ar fi ideal să avem un fundaş lateral care să poată juca şi central", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Popescu a jucat 42 de meciuri (3114 minute) în toate competiţiile sezonului la Farul, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase decisive.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai popescutransferfcsbfarulnegocieri 

viewscnt
Articole similare