Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, încurajată înainte de duelul West Ham: ”Au şanse şi trebuie să creadă în ele”

FCSB, încurajată înainte de duelul West Ham: ”Au şanse şi trebuie să creadă în ele”

FCSB

Comentarii

West Ham - FCSB este primul meci pentru echipa lui Nicolae Dică în grupele Conference League şi avea loc mâine, de la ora 22:00.

FCSB este încurajată înainte de duelul West Ham: ”Au şanse şi trebuie să creadă în ele”

Joi, FCSB va avea parte de cel mai dificil test din acest sezon european. Vicecampioana României va juca cu West Ham, locul 7 din Premier League sezonul trecut, chiar la Londra.

Răzvan Raţ (41 de ani), fost jucător la West Ham, a vorbit despre meciul ”roş-albaştrilor” din Conference League. 

”Pe hârtie, să spunem aşa, pare un duel inegal, având în vedere ce înseamnă Premier League, ceea ce înseamnă West Ham. Vom vedea ce se va întâmpla, West Ham nu este deja câştigătoare, asta e clar, aşa că FCSB are şansele sale şi trebuie să creadă în ele.

E adevărat că diferenţa poate să pară foarte mare din punct de vedere al valorii lotului, pe cifre, să spunem aşa, dar multe se pot întâmpla pe teren. Aceleaşi discuţii erau şi înainte de Astra – West Ham, acum câţiva ani. Fotbalul, cu siguranţă, nu e matematică. Tot ce înseamnă calculele de pe hârtie nu se pot adeveri neapărat şi pe teren.

Nu ştiu dacă e neapărat favorită, dar e o echipă care are, probabil, pretenţii în sensul ăsta. Nu ştiu cât de importantă e pentru ei această competiţie, poate să pară oarecum că n-ar fi aşa de interesaţi de competiţia asta, având în vedere că este foarte important Premier League pentru ei”, a declarat Răzvan Raţ, potrivit sport.ro.

Partida West Ham - FCSB, programată de la ora 22.00, în grupa B, va fi arbitrată de francezul Benoit Bastien, ajutat de Hicham Zakrani şi Aurelien Berthomieu.

Rezervă va fi Jeremie Pignard.

Afla mai multe despre: west-hamfcsbconference league 

viewscnt
Articole similare