You are here:

FCSB îşi pierde ”Bizonul”! Harlem Gnohere are oferte importante din străinătate şi va pleca la finalul sezonului

FCSB îşi pierde ”Bizonul”! Harlem Gnohere are oferte importante din străinătate şi va pleca la finalul sezonului

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere face un sezon excelent la FCSB, iar evoluţiile foarte bune atât din campionat cât şi din meciurile europene l-au adus pe atacantul francez în vizorul mai multor formaţii din străinătate.

”Bizonul” a fost la un pas să plece de la FCSB chiar în această iarnă, dar Becali a refuzat să-şi vândă golgheterul, mai ales că Alibec e complet ieşit din formă, iar Florin Tănase nu dă randament ca vârf împins.

Conform celor de la gsp.ro, FCSB ar fi primit o ofertă de 2,5 milioane de euro din China pentru Gnohere, dar Becali nici măcar n-a vrut să audă. Ar fi fost dispus, totuşi, să-l lase să plece dacă suma totală ajungea la trei milioane de euro.

În prezent, după golurile importante marcate, preţul ”Bizonului” a crescut la cinci milioane de euro şi există interes din Arabia Saudită şi China. Gnohere îşi doreşte să ia titlul cu FCSB, să primească primul titlu de golgheter din carieră şi abia apoi să se despartă de FCSB.

Sunt şanse importante ca la finalul sezonului FCSB să-şi piardă ambii atacanţi. Dacă Dică va fi păstrat pe banca tehnică, atunci Alibec pleacă sigur, în timp ce Gnohere are şanse importante să dea curs unei oferte generoase din străinătate.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare