Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a gonit pe Compagno şi caută atacant, dar a renunţat la încă un golgheter. MM: "E marcator, simte poarta. Număr 9!" | EXCLUSIV

FCSB l-a gonit pe Compagno şi caută atacant, dar a renunţat la încă un golgheter. MM: "E marcator, simte poarta. Număr 9!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a plecat în China, după ce a fost gonit de Gigi Becali de la echipă, şi, în timp ce FCSB caută atacant înlocuitor, "roş-albaştrii" au mai renunţat la un golgheter, un atacant mai apropiat de stilul pe care omul de afaceri din Pipera îl preferă.

Este vorba despre Ianis Stoica (21 de ani), atacant care în prima parte a sezonului a fost împrumutat la U Cluj şi a avut un randament foarte bun, iar în a doua parte a stagiunii va juca pentru Hermannstadt, unde a fost cedat definitiv de FCSB, în pauza de iarnă.

FCSB a renunţat la Ianis Stoica, atacantul care-l putea înlocui pe Compagno. MM: "E număr 9. Nu există altă poziţie pentru el"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre calităţile pe care Ianis Stoica le are şi a spus că dă cel mai bun randament pe poziţia de atacant central. Pentru că are instinctul de "killer" necesar atacanţilor de careu şi e marcator, dovadă cifrele de la U Cluj.

În ciuda faptului că l-ar fi putut folosi în locul lui Compagno, FCSB s-a despărţit definitiv de Stoica, cel care a semnat un contract pe 3 ani cu Hermannstadt.

"Ianis Stoica e număr 9. Cine crede că e jucător de bandă, atacant lateral, se înşală. Ok, are o calitate. Când acţiunea se desfăşoară pe banda opusă, poate să atace bara a doua, să marcheze. Simte poarta. E marcator. Dar el nu este 1 la 1, de dribling. Este jucător de execuţie. Număr 9. Nu există altă poziţie pentru el unde să dea un randament mai bun", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ianis Stoica a marcat nouă goluri şi a livrat patru pase de gol în 23 de meciuri (1647 de minute) în toate competiţiile sezonului.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbmihai stoicaatacantinlocuitorandrea compagno 

viewscnt
Articole similare