Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a trimis în Slovenia pe atacantul care "a dispărut" în acest sezon. Anunţ de ultim moment după ce a prins doar 138 de minute, deşi a fost adus de Gigi Becali

FCSB l-a trimis în Slovenia pe atacantul care "a dispărut" în acest sezon. Anunţ de ultim moment după ce a prins doar 138 de minute, deşi a fost adus de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a avut câţiva fotbalişti absenţi la reunirea echipei de la mijlocul săptămânii trecute. Managerul general Mihai Stoica a clarificat situaţia jucătorilor pe care antrenorii echipei nu s-au putut baza în acest sezon.

Ce se întâmplă cu atacantul "dispărut" de la FCSB. Gigi Becali l-a transferat de la Universitatea Craiova pentru 138 de minute

Toni Petrea va avea un lot aproape complet la reluarea Ligii 1, când FCSB va juca împotriva lui CFR Cluj şi va avea şansa de a reduce din diferenţa de 10 puncte până la liderul campionatului. 

Cea mai importantă revenire este cea a lui Florinel Coman, care s-a recuperat complet după accidentarea gravă suferită şi se antrenează normal. De asemenea, Paulo Vinicius, fundaş central titular, a ajuns în România, după ce nu a fost prezent la vizita medicală şi a alimentat zvonurile că ar putea părăsi echipa din Berceni. 

Pentru FCSB mai rămân câteva semne de întrebare în lot. Mai sunt fotbalişti accidentaţi pe care Gigi Becali vrea să-i vadă în acţiune, dar finanţatorul mai are de aşteptat. 

Printre aceştia se numără şi Ivan Mamut. Atacantul a prins doar 138 de minute la FCSB şi, după ce s-a accidentat, a fost trimis de club în Slovenia pentru a se opera.

"Mamut mai are până să intre cu echipa. S-a operat în decembrie în Slovenia, se recuperează", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, cel care a dat şi o veste bună în privinţa unui jucător apreciat de Gigi Becali. 

Ionuţ Panţîru a fost şi el operat şi e aşteptat din play-off la FCSB, după ce s-a pus problema retragerii apărătorului lateral din fotbal

Ivan Mamut a fost transferat la pachet cu Andrei Burlacu, de la Universitatea Craiova, iar Ionuţ Vînă a plecat în Oltenia.

”Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keşeru, staţi liniştiţi. Acum câteva zile m-am interesat şi de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat şi o să revină cât de curând.

Vreau să îl văd la lucru şi pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. O să îşi intre în formă şi Coman, iar Keşeru să stea să se uite la ei dacă nu vrea să plece”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru ProSport, în urmă cu câteva săptămâni. 

 

Afla mai multe despre: ivan mamutfcsbmihai stoicagigi becaliivan mamut accidetareuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare