Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la un pas să transfere un super golgheter! A marcat 27 de goluri sezonul trecut şi Gigi Becali a confirmat mutarea

FCSB, la un pas să transfere un super golgheter! A marcat 27 de goluri sezonul trecut şi Gigi Becali a confirmat mutareagalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a găsit înlocuitor pentru Sergiu Buş (28 de ani), plecat la Seongnam, în Coreea de Sud. Gigi Becali a confirmat interesul roş-albaştrilor pentru atacant.

Ante Vukusic, atacantul dorit de FCSB! Negocieri avansate pentru transfer

Rămasă fără Buş, care a fost vândut în Coreea de Sud pentru 400.000 de euro, FCSB s-a reorientat şi a găsit un vârf de atac. Echipa lui Gigi Becali îl vrea pe Ante Vukusic (29 de ani), un atacant rămas liber de contract, după o ultimă experienţă în Slovenia, la Olimpija Ljubliana. Vukusic a fost dorit de FCSB şi anul trecut, însă formaţia din Berceni nu a vrut să plătească o sumă de transfer.

Acum, Vukusic e liber de contract, iar Gigi Becali a confirmat, potrivit gsp.ro, că atacantul croat este omul dorit la FCSB. Olimpija Ljubliana a cerut, anul trecut, nu mai puţin de milion de euro în schimbul lui Ante Vukusic.

Sepsi şi Dinamo l-au vrut şi ele în trecut pe Ante Vukusic, însă niciuna n-a reuşit să oficilizeze mutarea vârfului de atac.

Ante Vukusic a marcat de 27 de ori în 40 de meciuri jucate la Olimpija Ljubliana în toate competiţiile.

Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz şi NK Krsko.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ante Vukusic în prezen, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ante vukusicfcsbtransferatacantgigi becali 

viewscnt
Articole similare