Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB mai pregăteşte un transfer, dar pune o singură condiţie. MM Stoica: ”Am găsit unul care s-ar fi potrivit!” | EXCLUSIV

FCSB mai pregăteşte un transfer, dar pune o singură condiţie. MM Stoica: ”Am găsit unul care s-ar fi potrivit!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a realizat două transferuri în această pauză de iarnă - mijlocaşul central Baba Alhassan de la Hermannstadt şi mijlocaşul lateral Luiz Phelipe de la Poli Iaşi.

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că există şanse să mai ajungă un atacant la FCSB, în perioada următoare, cu o singură condiţie: dacă va pleca Andrea Compagno.

Încă un jucător la FCSB?

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu s-a răzgândit şi este gata să scape de Andrea Compagno în schimbul a aproximativ 500.000 de euro. Vrea ca echipa ”să prindă viteză”, iar atacantul din Peninsulă nu se încadrează în filozofia dorită.

Dacă Andrea va pleca, atunci FCSB se va putea reorienta către un alt vârf, care să poată ajuta echipa cât mai rapid. Mihai Stoica lasă de înţeles că nu se caută un atacant de profilul lui Compagno. Mai degrabă s-ar prefera un fotbalist de genul lui Alexandru Băluţă, mai rapid şi mai mobil decât italianul.

FCSB găsise un jucător pe placul tuturor, însă acesta a apucat să se transfere la o altă formaţie, între timp.

Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea şi am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da. Dar aşa, să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum.

Iar felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, cu Hermannstadt şi Poli Iaşi, în care nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranţe. Au fost meciuri foarte bune. E adevărat, pierzi un target-man, un jucător care poate câştiga dueluri aeriene, dar câştigi mobilitate, dinamică. La foarte multe capitole, dacă joci bine.

Mă uitam la Inter, la ultimele două meciuri, cu Genoa şi Verona, nu au jucat nimic. Două evoluţii catastrofale. E mare minune că au reuşit să facă patru puncte.

Da da, ne mai uităm. Am văzut câţiva jucători, dar n-am văzut niciunul care să.... De fapt, am văzut unul care s-ar fi potrivit, dar era puţin cam complicată mutarea sa atunci, Elias îl ştiam bine, dar a plecat apoi la altă echipă. Nu are rost să mai vorbim acum”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrea compagnobaba alhassanluiz phelipe 

viewscnt
Articole similare