Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB mai renunţă la un jucător! ”Are o ofertă foarte bună din Superligă” | EXCLUSIV

FCSB mai renunţă la un jucător! ”Are o ofertă foarte bună din Superligă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că echipa sa este foarte aproape să se mai despartă de un jucător.

Este vorba de mijlocaşul lateral Alexandru Musi, cel care luna viitoare va împlini 19 ani. Internaţionalul de juniori doar ce a revenit la FCSB, după împrumut la Poli Iaşi, însă ar putea părăsi din nou echipa.

Alexandru Musi va pleca de la FCSB

Alexandru Musi este dorit la Petrolul Ploieşti, sub formă de împrumut, iar şefii celor de la FCSB se gândesc că ar fi mai bine pentru el să meargă pe ”Ilie Oană” şi să capete experienţă.

Dacă ar rămâne la FCSB, Alexandru Musi ar avea şanse minime să joace în faţa lui Florinel Coman, Octavian Popescu, David Miculescu, Andrei Cordea sau Vali Gheorghe.

Aşadar, FCSB nu s-ar opune cedării lui Alexandru Musi sub formă de împrumut. În acelaşi timp, este exclusă cedarea definitivă a jucătorului, deoarece conducerea are mare încredere în calităţile sale şi în marja sa de progres.

Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul şi este posibil să plece acolo. Încă e mic, nu a făcut nici 19 ani. Luna viitoare face. A jucat la Iaşi, în play-off, 13 meciuri, 5 goluri marcate. Eu zic că e destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Musi este aceeaşi poziţie cu cei de care vorbeam mai devreme. Atunci, îi va fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, care respectă regula U21, dar ar fi mai bine pentru el să joace”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 200.000 de euro este cota de transfer a lui Alexandru Musi, conform transfermarkt.de.

Alexandru Musi a ajuns la FCSB în 2016, liber de contract, de la juniorii celor de la Valencia. Fotbalistul are dublă cetăţenie, română şi spaniolă.

Afla mai multe despre: alexandru musimihai stoica 

viewscnt
Articole similare