Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB mai vrea un jucător de la Viitorul, iar campioana a făcut anunţul: "E de vânzare!" Conditia pusă de constănţeni

FCSB mai vrea un jucător de la Viitorul, iar campioana a făcut anunţul: "E de vânzare!" Conditia pusă de constănţeni

Farul Constanța

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali, are o nouă ţintă din curtea naşului Hagi şi anunţă că va încerca să-l transfere pe Alexandru Cicâldău, dacă mijlocaşul va continua evoluţiile bune.

În vârstă de 20 de ani, Cicâldău a devenit titular la Viitorul începând cu acest sezon, iar FCSB caută un urmaş pentru Mihai Pintilii. Astfel, fotbalistul cotat la 250.000 de euro ar putea face cuplu în linia mediană cu fostul său coleg de la Viitorul, Dragoş Nedelcu.

Iar Viitorul nu pare să opună prea multă rezistenţă. Preşedintele Cristian Bivolaru a anunţat că Cicâldău este de vânzare, ca orice alt jucător al campioanei, dar că acesta va mai fi ţinut măcar până la finalul sezonului. Asfel, mutarea s-ar putea realiza cel mai devreme în perioada de transferuri din vara lui 2018.

"Toţi jucătorii sunt de vânzare, se ştie, mai devreme sau mai târziu va pleca şi el. El abia a prins câteva meciuri legate în campionat, e un jucător care promite, pe noi ne ajuta, nu cred că ne putem dispensa de el în campionatul asta", a declarat Bivolaru pentru Pro X.

Afla mai multe despre: cicaldaufcsbviitorul,  

viewscnt
Articole similare