You are here:

FCSB n-a mai câştigat în deplasare în grupele Europa League de aproape cinci ani!

FCSB n-a mai câştigat în deplasare în grupele Europa League de aproape cinci ani!

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB joacă la Lucerna fără căpitan. Alibec s-a accidentat în meciul cu Dinamo şi a rămas la Bucureşti. Elveţienii răsuflă uşuraţi. Meciul din această seară va fi prefaţat de Mirel Rădoi, care este invitatul studioului Europa League de la ora 19:00.

Denis Alibec nu a marcat nici un gol în acest campionat. Are două în Europa, ambele cu Viktoria Plzen. Chiar şi aşa, este considerat o pierdere grea pentru FCSB. Pe lângă Alibec din Elveţia mai lipsesc Momcilovici şi Nedelcu.

Ultima victorie a roş-albaştrilor într-o deplasare din grupele cupelor europene a fost reuşită în 2012, cu Molde. 

"Sper să nu conteze că cei trei au rămas acasă. La Alibec, am discutat cu el, avea o problemă la spate şi e sub tratament. Pe Marko am decis să-l odihnesc, iar cu Nedelcu la fel am decis să rămână pentru că a jucat ultimele jocuri 90 de minute şi avem nevoie de el. Am înţeles că Nedelcu ar avea şi o problemă la picior. A făcut un RMN şi este posibil să lipească două săptămâni", a spus Dică.

"Steaua vine aici după un succes în derbi şi de pe al doilea loc în clasament, adică într-o situaţie ideală. Noi dimpotrivă, am pierdut ultimele două meciuri şi nu este o situaţie ideală, dar avem o dorinţă mare de a o schimba şi să obţinem din nou rezultate pozitive. Absenţa lui Alibec este importantă, dar cred că echipa română are înlocuitori buni. Este o formaţie puternică şi bună chiar şi fără cei care nu pot evolua. Cred că absenţa lor nu va reprezenta o problemă", a declarat Pierluigi Tami, antrenorul elveţienilor. 

Afla mai multe despre: denis alibecnicolae dicareghecampfsteauafcsblugano 

viewscnt
Articole similare