Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu joacă partida de Cupă cu FC Voluntari. Mihai Stoica a confirmat: ”Meciul de miercuri nu se joacă!”

FCSB nu joacă partida de Cupă cu FC Voluntari. Mihai Stoica a confirmat: ”Meciul de miercuri nu se joacă!”

FCSB

Comentarii

Oficialul celor de la FCSB a explicat că partida din Cupa României nu se poate disputa.

Din cauza situaţiei din lot, formaţia lui Gigi Becali a încercat să schimbe data de desfăruare a meciului din Cupă cu FC Voluntari, pentru joi, dar nu a reuşit.

Astfel, FCSB nu poate juca meciul din optimile de finală ale Cupei României cu FC Voluntari, care ar fi urmat să aibă loc miercuri, de la 21:00. A confirmat-o şi Mihai Stoica, cel care a explicat şi motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie:

”Am anunţat că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apţi, cu cel puţin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie. Probabil fără acordul adversarilor noştri sau al adversarilor adversarilor noştri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc” a explicat Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

În acest context, FC Voluntari va profita de situaţia FCSB-ului, care nu poate alinia 13 jucători pe foaia de joc la meciurile oficiale. Iniţial, partida dintre FC Voluntari şi FCSB ar fi trebuit să se joace miercuri. Partidele din Cupa României nu pot fi reprogramate, aşa cum se întâmplă în Liga 1

Afla mai multe despre: fcsbvoluntari 

viewscnt
Articole similare