Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu ştie unde va juca meciul cu Nordsjaelland! Lui MM Stoica îi surâde varianta Giuleşti: ”Ce are? Rapid a jucat pe vremuri în Ghencea” | EXCLUSIV

FCSB nu ştie unde va juca meciul cu Nordsjaelland! Lui MM Stoica îi surâde varianta Giuleşti: ”Ce are? Rapid a jucat pe vremuri în Ghencea” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB - CFR Cluj se va juca duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua. Deşi situaţia pentru derby-ul cu ardelenii este rezolvată, Mihai Stoica, preşedintele Consiuliului de Administraţie de la FCSB, nu este sigur unde va juca FCSB ulterior.

Oficialul FCSB a precizat că e posibil ca MApN să nu mai permită vicecampioanei să joace pe stadion din Ghencea, motiv pentru care „Arcul de Triumf” rămâne singura soluţie. În opinia lui Mihai Stoica, varianta Giuleşti nu poate fi luată în calcul de roş-albaştrii din cauza şanselor infime de a primii aprobarea din partea Clubului Sportiv Rapid.

MM Stoica despre varianta Giuleşti. ”Rapid a jucat pe vremuri în Ghencea”

Echipa naţională de rugby a României va da piept pe 5 august cu SUA, într-un meci de verificare. Partida se va disputa pe ”Arcul de Triumf”, iar evenimentul va afecta, cu siguranţă, gazonul arenei care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii nici la returul dintre FCSB şi TSKA 1948 Sofia.

”După meciul cu CFR, nu ştim unde vom juca. De Ghencea ni s-a spus că vom juca doar dacă nu vor fi incidente la meciul de duminică (n.r. cu CFR). Dacă cei de la MApN nu ne vor permite, vom juca pe un gazon (n.r. de pe ”Arcul de Triumf”) pe care cel mai probabil se va antrena astăzi echipa de rugby a SUA. Mâine va fi România -SUA.

(n.r. Până luni nu ştiţi exact unde se joacă acest meci). Da. România 2023. Dacă am încerca să jucăm în Giuleşti, e clar că nimeni nu o să ne permită. Rapid a jucat în Ghencea pe vremuri. CS Rapid n-ar da. (n.r. aprobarea) Într-o ţară normală, asta putea fi realizabil. Ce are?”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Veşti proaste pentru FCSB. Doi jucători au probleme după meciul cu ŢSKA 1948 Sofia

”Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă... să vedem, are dureri la coaste, în timp ce la Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Am văzut un jucător care a fost star, Djokovic. Primele noastre goluri au fost de manual, de pus în ramă. 

Nu aveam cum să fie joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat masuri la Coman că l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat.  Băluţă, nu ştim, e posibil să iasă 2 săptămâni sau să joace încă din următorul meci. Depinde rezistenţa lui la durere! Asta este situaţia”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbsteauaghenceamihai stoica 

viewscnt
Articole similare