Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ofertă clară pentru fotbalistul de 1,6 milioane de euro! Presa franceză a aflat: alte 3 cluburi îl vor

FCSB, ofertă clară pentru fotbalistul de 1,6 milioane de euro! Presa franceză a aflat: alte 3 cluburi îl vor

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut o ofertă clar pentru un fotbalist cotat la 1,6 milioane de euro. Presa franceză a aflat despre oferta celor de la FCSB, dar şi că alte 3 cluburi îl vor jucător.

FCSB a făcut ofertă clară pentru Billel Omrani, fotbalist cotat la 1,6 milioane de euro de specialiştii de la transfermarkt.com. Atacantul se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj şi vrea un salariu şi primă de instalare foarte mare pentru a rămâne în Gruia, dar e dorit şi de alte 3 cluburi.

FCSB, ofertă clară pentru fotbalistul de 1,6 milioane de euro! Presa franceză a aflat: alte 3 cluburi îl vor

La CFR Cluj din 2016, Billel Omrani ar putea pleca de la echipă după şase ani petrecuţi în România, fiind în ultimele şase luni de contract. FCSB a făcut o ofertă clară pentru transferul lui Billel Omrani, chiar prin Gigi Becali, însă alte 3 cluburi îl vor pe atacantul francez, potrivit presei franceze.

CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului lui Billel Omrani, iar Nelu Varga e gata să-i ofere şi un cadou special francezului pentru a-l convinge, însă francezul se lasă greu. Vrea bani mulţi la semnătură şi cel mai mare salariu din Liga 1 pentru a-şi pune semnătura pe un nou contract cu CFR Cluj.

De înţeles, având în vedere că are ofertă de la Al Faisaly, din Arabia Saudită, de la Konyaspor din Turcia şi de la Ulsan Hyundai din Coreea de Sud.

Billel Omrani a marcat şapte goluri şi a livrat cinci pase de gol în 33 de meciuri jucate cu CFR Cluj în toate competiţiile acestui sezon. La CFR Cluj din 2016, Omrani a fost unul dintre artizanii performanţelor din ultimii ani la CFR Cluj: a câştigat patru titluri şi două Supercupe şi a jucat în grupele Europa League de două ori.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

FCSB a făcut ofertă clară pentru Omrani. Gigi Becali: "Aşteptăm un răspuns"

Acum câteva zilele, Gigi Becali a ţinut capul de afiş al ştirilor prin oferta pe care i-a făcut-o lui Billel Omrani, fotbalist aflat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. ”Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, aşteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AS.ro.

Billel Omrani are însă pretenţii foarte mari pentru nivelul Ligii 1. Atacantul francez i-a transmis lui Gigi Becali că îşi doreşte un salariu lunar de 45.000 de euro, plus încă 400.000 de euro la semnătură.

Afla mai multe despre: fcsb oferta billel omranioferta fcsb billel omranibillel omrani oferta fcsbgigi becali oferta billel omranigigi becali omranigigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare