You are here:

FCSB, outsider în turul cu Sparta Praga! Cotele Superbet pentru victorie în Cehia, meci fără înfrângere şi calificare

FCSB, outsider în turul cu Sparta Praga! Cotele Superbet pentru victorie în Cehia, meci fără înfrângere şi calificare

Pariuri sportive

Comentarii

Campioana României merge pe "Generali Arena" din Praga, de la ora 21:00, pentru prima manşă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor şi are o misiune foarte dificilă cu Sparta Praga. Campioana Cehiei dispune de un lot mult mai bine cotat decât cel antrenat de Charalambous şi Pintilii, iar Cotele Superbet o indică drept favorită atât la câştigarea meciului, cât şi la calificarea în play-off-ul celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

Vezi Oferta Superbet pentru Sparta Praga - FCSB, cu Live Stream, BetBuilder, SuperPariuri şi Cote Mărite!

Sparta e favorita dublei. Reuşeşte FCSB surpriza?

Campioană naţională în ultimele două sezoane şi calificată în primăvara europeană anul trecut (1-5 şi 1-6 cu Liverpool în optimile Europa League), Sparta Praga e cea mai puternică echipă a Cehiei, a strâns 38 de titluri, 16 Cupe şi două Supercupe, iar în ultimii ani a trecut printr-un progres evident, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi financiar. Astfel, cehii şi-au construit un lot cotat la 71.95 de milioane de euro, de aproape două ori şi jumătate mai mult decât FCSB (32.3 milioane de euro).

O forţă pe teren propriu, Sparta e cotată cu prima şansă la obţinerea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor: cotă 1.50 pentru un succes marţi seară şi cotă 1.33 pentru a merge mai departe. În schimb, FCSB e văzută drept outsiderul dublei manşe (Cotă Superbet de 6.50 pentru un succes în tur, 2.55 pentru opţiunea X2 şi 3.10 pentru a se califica mai departe).

SuperZi în preliminariile Ligii: consultă Oferta Superbet şi alege inspirat!

Cehii au investit mult, dar au şi vândut pe măsură

Aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor în fazele importante ale competiţiilor europene, diferenţa de statut provine în principal de la bugetele de care dispun cele două formaţii. Iar aici prăpastia e destul de mare, Sparta fiind un club care investeşte constant în transferuri, dar care şi-a făcut şi un obicei din a vinde foarte bine.

Anul trecut, cehii l-au vândut Tomas Cvancara la Borussia Monchengladbach pentru 10.5 milioane de euro, în timp ce bugetul din această vară a fost asigurat de cele opt milioane de euro primite de la Girona pentru fundaşul Ladislav Krejci. Cu banii de achiziţii intraţi în conturi, praghezii au "spart banca" în acest mercato: 2.5 milioane de euro pentru Veljko Birmancevic (Toulouse), două milioane de euro pentru Ermal Krasniqi (Rapid), 1.5 milioane de euro pentru Peter Vindahl (AZ Alkmaar) şi 500.000 de euro pentru Imanuel de Albeniz (Athletic Bilbao). Un total impresionant, de 6.3 milioane de euro cheltuiţi pentru a ataca grupele Ligii Campionilor.

Hai în SuperSocial, cea mai mare reţea a pariorilor din România, şi inspiră-te de la Ambasadorii şi Influencerii Superbet!

Prin comparaţie, FCSB a jucat într-o ligă financiară inferioară: a încasat 5.2 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman şi a redirecţionat 1.3 milioane de euro către Sepsi pentru a-l lua pe Marius Ştefănescu şi a-l transforma în vedeta perioadei de transferuri în care în curtea campioanei au mai ajuns Daniel Popa (200.000 de euro) şi William Baeten.

Afla mai multe despre: superbet 

viewscnt
Articole similare