Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, pierdere de ultim moment pentru meciul cu CFR Cluj. MM: "Nu va juca!" | EXCLUSIV

FCSB, pierdere de ultim moment pentru meciul cu CFR Cluj. MM: "Nu va juca!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Pierde de ultim moment pentru FCSB în vederea meciului cu CFR Cluj, derby-ul campionatului. Florinel Coman (24 de ani) va fi suspendat pentru partida cu campioana României pentru un gest pe care l-a făcut la adresa lui Horaţiu Feşnic în timpul partidei cu Farul.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a anunţat, miercuri, că FCSB a suferit o pierdere de ultim moment. Florinel Coman nu poate fi folosit împotriva CFR-ului după ce a primit un "galben" la partida FCSB - Farul 2-3, pentru un gest pe care l-a făcut la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic.

FCSB, pierdere de ultim moment pentru meciul cu CFR Cluj. MM: "Nu va juca!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, că Florinel Coman a încasat un cartonaş galben de la arbitrul Horaţiu Feşnic pentru că l-a întrebat, după faza în care Dawa l-a faultat pe Alibec, dacă nu a văzut că Alibec l-a tras de tricou pe Joonas Tamm înainte ca atacantul să scape singur spre poarta lui Târnovanu.

"Dacă Dawa nu-l faulta pe Alibec şi Alibec marca, golul era anulat. L-a tras de tricou pe Tamm, d-aia s-a dezechilibrat. Coman l-a întrebat pe Feşnic imediat după fază 'n-ai văzut că l-a tras de tricou Alibec pe Tamm?'. Da? Bun, galben! Nu joacă împotriva CFR-ului. Ne aşteaptă un meci capital, important. Din nou, cu CFR Cluj nu putem să aliniem... N-avem toţi jucătorii disponibili", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 5 - cinci goluri şi cinci pase de gol în 28 de meciuri a strâns Florinel Coman în toate competiţiile sezonului la FCSB (1.554 de minute)

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbcfr clujmihai stoica 

viewscnt
Articole similare