Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pregăteşte un nou transfer: "E un copil extrem de talentat. N-are voie să-l rateze"

FCSB pregăteşte un nou transfer: "E un copil extrem de talentat. N-are voie să-l rateze"

FCSB

Comentarii

Carlos Fortes a fost jucătorul dorit de FCSB în debutul noului sezon. Atacantul a impresionat cu evoluţiile sale de la Gaz Metan, însă agentul jucătorului a garantat că portughezul nu va pleca de la Mediaş cel puţin până în iarnă.

Dacă transferul lui Fortes a picat, FCSB a pus ochii acum pe un alt jucător de la Gaz Metan. Dorit şi anul trecut de roş-albaştri, Darius Olaru poate ajunge acum la vicecampioana României. Gigi Becali este pregătit să le plătească medieşenilor suma de 500 de mii de euro pentru a-l aduce pe mijlocaş sub comanda lui Nicolae Dică.

  • Olaru (20 de ani) a evoluat în toate cele şase etape disputate în acest sezon din Liga I

"Mă bucur enorm pentru Darius şi îl sfătuiesc pe Gigi Becali să îl transfere cu ochii închişi. De mult nu am mai garantat pentru un fotbalist, dar acest copil este extrem de talentat. Gigi Becali nu trebuie să îl piardă sub nicio formă, iar peste trei, patru ani o să îmi dea dreptate.

Eu l-am ochit pe Darius Olaru de când avea 14 ani şi de pe atunci am început să îl aduc în anturajul echipei mari. Să ştiţi că el nu era un copil de bani gata şi a muncit enorm să ajungă la echipă mare a lui Gaz Metan Mediaş. A fost crescut de bunicii lui, iar noi de la ei l-am luat de acasă şi l-am mutat cu echipă mare la hotelul nostru. Mânca împreună cu echipă mare şi făcea antrenamente cu noi. Însă, aveam probleme când trebuia să mergem în cantonamente în străinătate.

Nu ştiu exact dacă părinţii lui sunt divorţaţi, nu vreau să vorbesc prostii, dar mama lui lucrează în Norvegia, iar tatăl în Germania. Astfel că ne-a fost imposibil să dăm de ei să ne dea procură pentru copil ca să-l trecem graniţa unde mergeam noi în cantonamente", a declarat fostul conducător al medieşenilor, Ioan Horoba.

  • Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Olaru este cotat la 500.000 de euro

"Ar putea face pasul nu numai la Steaua, ci şi în străinătate. Începe să stârnească şi interes din exterior. Clubul ar fi dispus să-l lase să plece pentru un preţ corect. El poate lovi mingea cu ambele picioare, e un jucător care are preluarea spre poartă. De fiecare dată atacă poarta, nu e un jucător care să joace mult înapoi. Are o tehnică bună" , a spus directorul tehnic al medieşenilor, Cristi Pustai, pentru orademedias.ro.

Afla mai multe despre: olarubecalifcsbgaz metanmediasfortesnorvegiapustaihoroba 

viewscnt
Articole similare