Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, primul mare transfer după ruşinea de la Ploieşti. Becali ia un fotbalist chiar de la Petrolul

FCSB, primul mare transfer după ruşinea de la Ploieşti. Becali ia un fotbalist chiar de la Petrolul

FCSB

Comentarii

FCSB a condus cu 2-0 în deplasarea de la Ploieşti, însă n-a reuşit să se impună în faţa Petrolului, gazdele egalând, din penalty, în ultimul minut al prelungirilor.

În urma acestei remize, Petrolul a urcat pe locul 6 în clasament, cu 20 de puncte obţinute în cele 14 etape, la egalitate cu Farul Constanţa, care are un meci mai puţin disputat.

Un rol important în rezultatele bune obţinute de ploieşteni l-a avut, până acum, şi Alexandru Musi. Împrumutat de FCSB la Petrolul, mijlocaşul în vârstă de 19 ani a impresionat în actualul sezon în tricoul ploieştenilor, iar Gigi Becali ia în considerare să-l aducă înapoi la echipă cât mai rapid.

"Cu siguranţă ne uităm la toţi jucătorii care ne aparţin şi joacă la alte echipe, împrumut. Musi are parte de un sezon foarte bun.

Dacă va continua să joace aşa cum o face acum, se poate întoarce la noi" , a declarat Elias Charalambous în cadrul conferinţei de presă.

  • 3 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Alexandru Musi în cele 13 meciuri jucate pentru Petrolul în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: becalifcsbpetrolul 

viewscnt
Articole similare