Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB riscă depunctarea. Gigi Becali, bun de plată, atlfel poate primi şi interdicţie la transferuri

FCSB riscă depunctarea. Gigi Becali, bun de plată, atlfel poate primi şi interdicţie la transferuri

FCSB

Comentarii

FCSB e bună de plată şi riscă depunctarea. Asta dacă nu va livra banii cuveniţi UTA-ei în cazul transferului lui Dennis Man (23 de ani) de la FCSB la Parma. UTA şi Atletico Arad au păstrat procente şi încă au de încasat banii de la Gigi Becali, deşi transferul lui Man în Italia s-a făcut acum un an.

FCSB riscă depunctarea. Gigi Becali, bun de plată, atlfel poate primi şi interdicţie la transferuri

Când l-a cumpărat pe Dennis Man de la UTA, în 2016, FCSB a lăsat procente dintr-o eventuală vânzare cluburilor din Arad. În ianuarie 2021, FCSB l-a vândut pe Man la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, dar Gigi Becali nu a plătit nici acum "dările" pe care trebuie să le primească UTA.

Astfel, FCSB a fost reclamată la Comisia de Disciplină a FRF, care a obligat-o la plata ogbligaţiilor.

FCSB mai are de plătit celor două cluburi aproximativ 180.000 de euro, iar dacă clubul nu face dovada plăţii până la 3 martie 2022, riscă interzicerea dreptului la transferuri şi depunctarea în clasament.

”Sancţionează debitorul FC FCSB SA cu penalitate de 3000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul CS Atletico Arad.

Acordă termen în data de 02.03.2022, ora 15.00, dată la care debitorul FC FCSB SA să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul CS Atletico Arad conform Hotărârii nr. 250/CL/14.09.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 59/CR/04.11.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, anunţă Comisia de Etică a FRF din 2 februarie 2022.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdepunctaredennis man 

viewscnt
Articole similare