Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a decis! Mihai Stoica a anunţat ce urmează pentru "roş-albaştri" pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

FCSB s-a decis! Mihai Stoica a anunţat ce urmează pentru "roş-albaştri" pe piaţa transferurilor | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB n-are de gând să mai "mişte" în niciun sens, plecări sau veniri, pe piaţa transferurilor în această vară. Mihai Stoica (58 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a lămurit situaţia posibilelor transferuri la echipă până la finalul actualei perioade de mercato.

Plecările lui Malcom Edjouma, Valentin Gheorghe, Valentin Creţu şi Andrei Cordea au închis perioada de mercato la FCSB. În ciuda unor oferte pentru Andrea Compagno şi Adrian Şut, FCSB n-are de gând să se mai despartă de niciun jucător, dar nici să aducă pe cineva în ce a mai rămas din actuala perioadă de mercato.

FCSB, stop la transferuri în această vară

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre ce urmează pentru FCSB în perioada de mercato, dar a spus că nu se va mai întâmpla nimic semnificativ. Oficialul "roş-albaştrilor" consideră lotul FCSB suficient de numeros şi de puternic pentru lupta la titlul din Superligă.

FCSB nu va mai face nicio mişcare pe piaţa transferurilor în acestă vară, după ce s-a despărţit de Valentin Gheorghe şi Valentin Creţu, dar şi Malcom Edjouma şi Andrei Cordea, pentru care a încasa aproximativ 1,5 milioane de euro.

Mihai Stoica e convins că FCSB n-ae nevoie de întăriri în acest moment: "Lotul actual e suficient. Să luăm de la mijloc în sus, să nu mai vorbim despre mijlocaşul central. Joacă cinci jucători de la mijloc în sus, în afară de mijlocaşul defensiv. Au plecat doi acum, Gheorghe şi Cordea, plus Edjouma şi Creţu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Transferurile făcute de FCSB în acestă vară:

  • Siyabonga Ngezana (25 de ani, fundaş central) - 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs
  • Alexandru Băluţă (29 de ani, mijlocaş/atacant) - gratis de la Akademia Puşkaş
  • Damjan Djokovic (33 de ani, mijlocaş central) - gratis de la Al Raed
  • Vlad Chiricheş (33 de ani, fundaş central) - gratis de la Cremonese

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoica fcsbmihai stoica transferuri fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare