Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2 (4-3). Vicecampioana României, calificare dramatică pe Arena Naţională, la debutul lui Dică

FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2 (4-3). Vicecampioana României, calificare dramatică pe Arena Naţională, la debutul lui Dică

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Saburtalo Tbilisi, scor 4-2, chiar la debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică, în manşa retur a turului doi preliminar din Conference League. După 4-3 la general, vicecampioana României se califică în runda a treia din preliminariile Conference League.

FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2 (Dawa 44, Edjouma 56, Coman 80, Radunovic 86 - pen / Goshteliani 69, 78)


Echipele de start:
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - I. Stoica ; Rezerve: Ducan, A. Vlad - Haruţ, Şut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi; Antrenor: Nicolae Dică
  • Saburtalo: Megrelishvili - Guliashvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava - S. Nonikashvili, Kardava, L. Nonikashvili - Guliashvili, Sikharulidze, Tabatadze; Rezerve: Kurdadze - Mamageishvili, Goshteliani, Mamageishvili, Geguchadze, Da Fonseca, Kokosadze, Mioc; Antrenor: Lasha Nazadze

Min 90+8. Final de meci. FCSB se califică dramatic în turul trei din Conference League. 

Min 90+3. Roşu FCSB. Cordea este eliminat şi pleacă mai devreme la cabine.

Min 86. GOOOL FCSB. Radunovic transformă impecabil lovitura de la 11 metri şi aproape o califică pe vicecampioana României în turul trei preliminar din Conference League.

Min 86. Penalty FCSB. Olaru obţine o lovitură de pedeapsă în favoarea roş-albaştrilor.

Min 80. GOOOL FCSB. Coman sparge gheaţa după un an de zile şi marchează într-un moment crucial pentru echipa sa. La acest scor, meciul se îndreaptă spre prelungiri.

Min 78. GOOOL Saburtalo. Goshteliani face ”dubla” şi o duce în avantaj, la general, pe gruparea din Georgia.

Min 69. GOOOL Saburtalo. Formaţia din Tbilisi a marcat şi a restabilit egalitatea la general.

Min 63. Ocazie Saburtalo. Georgienii sunt aproape de a marca, dar lovitura de cap se duce pe lână poarta lui Târnovanu.

Min 56. GOOOL FCSB. Edjouma duce scorul la 2-0, după un şut senzaţional, de efect, cu piciorul stâng, care se duce lângă stâlpul din dreapta porţii adverse.

Min 47. Dublă ocazie FCSB. Asalt la echipa oaspete. Vicecampioana României începe furibund şi partea secundă. Şutul lui Octavian Popescu este deviat în bară, iar Cordea trimite un şut pe centrul porţii.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+1. Pauză pe Arena Naţională.

Min 44. GOOOL FCSB. Dawa marchează primul gol la vicecampioana României. Se înalţă şi loveşte imperial mingea cu capul o centrare trimisă de Cordea din corner.

Min 41. Ocazie FCSB. Olaru trimite un şut pe poartă, dar mingea este reţinută de portarul advers.

Min 38. Ocazie Saburtalo. Pe contraatac, georgienii sunt foarte aproape să o lovească pe FCSB, dar finalizarea trece puţin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min 16. Ocazie Saburtalo. După mai multe erori în defensiva FCSB-ului, formaţia din Tbilisi a fost aproape să marcheze la indigo cu reuşita din prima manşă.

Min 11. Ocazie FCSB. Cordea trimite pe colţul scurt, dar portarul georgienilor intervine excelent.

Min 6. Cartonaş galben FCSB. Coman, la primul meci cu banderola de căpitan, este avertizat de centralul partidei.

Min 3. Ocazie FCSB. Ianis Stoica trimite slab cu capul dintr-o poziţie ideală. Este a doua situaţie bună pe care atacantul de 19 ani o iroseşte în debutul partidei.

Min 1. A început partida,


FCSB are parte de un start de sezon extrem de dificil. Fără victorie în primele trei partide oficiale ale actualei stagiuni, roş-albaştrii vor juca returul cu Saburtalo Tbilisi cu un nou antrenor pe banca tehnică. Nicolae Dică a preluat-o pe vicecampioana României, după plecarea lui Toni Petrea. În urmă cu o săptămână, roş-albaştrii au cedat ruşinos în deplasarea din Georgia, după golul marcat de Nonikashvili, în minutul 41.

Rezumat Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0

Revenit la echipă, Nicolae Dică este ultimul antrenor care a calificat-o pe FCSB în primăvara europeană. Se întâmpla în sezonul 2017/2018, când roş-albaştrii au fost eliminaţi de Lazio, în 16-imile Europa League, după o victorie cu 1-0, pe Arena Naţională, şi o înfrângere dură, 1-5, la Roma. De altfel, Dică trebuie să obţină şi prima victorie a echipei din actualul sezon. Cu Toni Petrea pe banca tehnică, în primele trei meciuri ale stagiunii, vicecampioana României a pierdut cu Saburtalo Tbilisi, în Conference League, şi cu Rapid, în Superligă, şi a remizat, scor 1-1, pe propriul teren, cu U Cluj, tot în campionatul intern.

De partea cealaltă, Saburtalo are un moral foarte bun înaintea returului cu FCSB. Georgienii vin după succesul din deplasarea de la Partizani (Albania) şi după victoria din tur cu FCSB. Echipa care va merge în faza următoare a competiţiei va da, cel mai probabil, peste slovacii de la Dunajská Streda, care s-au impus în primul tur al dublei manşe cu Vikingur cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare