Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB sau CFR Cluj? Pantelis Kapetanos a recunoscut cum a fost experienţa din România şi ce i s-a întâmplat la început: "A fost o perioadă foarte grea pentru mine"

FCSB sau CFR Cluj? Pantelis Kapetanos a recunoscut cum a fost experienţa din România şi ce i s-a întâmplat la început: "A fost o perioadă foarte grea pentru mine"

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre cei mai buni străini din istoria Ligii 1, Pantelis Kapetanos (36 de ani), a vorbit despre experienţa sa din România, unde a impresionat în tricoul lui CFR Cluj şi FCSB. Grecul susţine că s-a acomodat greu în fotbalul românesc şi crede că acum e nevoie de echipele de tradiţie înapoi în prima ligă.

Pantelis Kapetanos, despre FCSB şi CFR Cluj

Kapetanos s-a retras în 2019 din fotbal, după o carieră în care cele mai importante momente le-a trăit în România. Atacantul a jucat 126 de meciuri în Liga 1 şi a marcat 48 de goluri în tricoul lui CFR Cluj şi FCSB.

Atacantul nu a putut face o departajare între cele două rivale şi a recunoscut că a întâmpinat şi dificulătiţi, odată cu transferul la FCSB, în 2008: "Când am venit acolo, a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am venit cu familia şi în primele două, trei luni a fost greu, dar după nu am avut nicio problemă. Mi-a plăcut mult campionatul în România, când am venit era foarte bun, foarte tare. Un campionat puternic, cu opt-zece echipe bune. 

Am câştigat campionatul şi la Cluj, şi la Steaua. Mi-au plăcut ambele echipe. Am prins şi Steaua şi Cluj la un nivel foarte bun", a declarat atacantul grec pentru Telekom Sport.  

Kapetanos e de părere că nivelul Ligii 1 era mult mai ridicat în trecut: "(n.r. - Erau mai puternice decât cele de acum?) Eu zic că da. Am văzut nişte jocuri din România şi am văzut că nivelul nu e aşa bun. A scăzut mult nivelul şi asta nu e bine. Nu e bine să nu ai echipe ca Steaua, Dinamo, Rapid, ele trebuie să fie în primele trei locuri", a adăugat Kapetanos.  

Pantelis Kapetanos a ajuns în România la FCSB, în 2008, liber de contract, urmând ca în 2011 să fie transferat tot liber de contract de CFR Cluj. Totuşi, atacantul a revenit la FCSB în 2013 şi a plecat un an mai târziu în ţara natală. 

Grecul a cucerit titlul cu CFR Cluj, în 2012, şi a devenit campion al României şi cu FCSB, în 2014. Cu actuala vicecampioană a României a mai cucerit şi Cupa României, în 2011. 

Afla mai multe despre: kapetanos 

viewscnt
Articole similare