Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB sau CFR?” Ronaldo Deaconu a răspuns: ”Voi alege în funcţie de culoarul fotbalistic” + Reacţia lui Ilie Poenaru

”FCSB sau CFR?” Ronaldo Deaconu a răspuns: ”Voi alege în funcţie de culoarul fotbalistic” + Reacţia lui Ilie Poenaru

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a devenit fotbalistul momentului în Liga 1 după ce a reuşit două goluri de generic în partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo 2-1.

Prima reacţie a lui Ronaldo Deaconu după ce şi-a depus memoriu: ”E devreme să aleg între CFR sau FCSB” + Ce spune Ilie Poenaru: ”Este o decizie pripită”

Deaconu joacă în tricoul echipei Gaz Metan. Despărţirea însă pare tot mai aproape. 

Gaz Metan Mediaş are mari probleme financiare, iar restanţele faţă de jucători sunt de aproximativ patru luni. Ronaldo şi-a depus cerere pentru rezilierea contractului, au anunţat FRF şi LPF.

Întrebat despre ce l-a determinat să depună memoriu, Deaconu a mărturisit: ”Eu împreuna cu familia am decis sa învestim o parte din salariu la un dezvoltator imobiliar în Braşov, să raman si eu cu ceva dupa ce termin fotbalul, iar asta a contribuit... Am depus memoriu numai pentru bonusuri, dar am vorbit cu clubul şi lucrurile se vor rezolva!”.

Deaconu este dorit de FCSB şi de CFR Cluj. Mijlocaşul, însă nu are o idee clară despre ce va urma în cariera sa fotbalistică: ”E devreme să zic ceva... mai e o lună până la finalul campionatului şi încă două luni până la începerea perioadei de mercato, e devreme să vorbim. Eu sunt aici, sunt jucătorul Mediaşului şi ne găndim doar la meciul următor.

(n.r. FCSB sau CFR?) Nu ştiu, e devreme, cum am zis...

(n.r. Cine da banii mai multi?) Nu , nu e vorba de bani, e vorba de culoarul fotbalistic”.

Şi Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a vorbit despre memoriul depus de Ronaldo Deaconu. 

”Am avut discuţia asta cu el, a fost o discuţie pe care am avut-o cu el personal. Am discutat şi i-am spus ceea ce am avut de spus, ramane intre noi dar intr o zi o sa cititi altceva. O să apară altă ştire. A spus că a fost o decizie pripita să zicem şi o să apară altceva în presă zilele următoare!”, a declarat tehnicianul.

ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi şi Gaz Metan sunt formaţiile la care a evoluat Deaconu la nivel de seniori.

Pe urmele lui Deaconu este FCSB şi CFR Cluj. Astfel că jucătorul vrea să devină liber de contract pentru a pune la cale un eventual transfer.

  • 5 pase decisive a oferit mijlocaşul în 12 partide jucate în actualul sezon de Liga I

În sezonul trecut, Ronaldo Deaconu a contribuit decisiv la 25 de reuşite - 11 goluri, 14 pase de gol.

Afla mai multe despre: gaz metanronaldo deaconuilie poenaru 

viewscnt
Articole similare