Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB scade potenţialul unei "perle" pe care Becali vrea milioane. Panduru: "Aşa cred că-i stă cel mai bine" | EXCLUSIV

FCSB scade potenţialul unei "perle" pe care Becali vrea milioane. Panduru: "Aşa cred că-i stă cel mai bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Minutul 91, Basarab Panduru (50 de ani), expertul Orange Sport, a atras atenţia că Ianis Stoica (19 ani) e folosit pe un post greşit la FCSB. "Pandi" a lăudat calităţile de golgheter ale lui Ianis Stoica şi a spus că e de părere că, în meciul cu FC Voluntari, a jucat pe postul greşit.

FCSB scade potenţialul unei "perle" pe care Becali vrea milioane. Panduru: "Aşa cred că-i stă cel mai bine" | EXCLUSIV

FCSB s-a impus cu 4-0 în faţa Voluntariului, pe Arena Naţională, într-un meci în care Ianis Stoica a marcat din nou pentru roş-albaştri, pentru prima dată din ianuarie încoace. Unul dintre golgheterii FCSB a rezistat pe teren doar o repriză, în care a marcat, dar a jucat pe o poziţie care-l nu-l avantajează.

Toni Petrea şi Mihai Pintilii au început cu Ianis Stoica în banda dreaptă, cu Ivan Mamut atacant central, iar Octavian Popescu în banda stâng. În direct la Orange Sport, la Minutul 91, Basarab Panduru a atras atenţia că Ianis Stoica nu e folosit pe poziţia pe care dă cel mai bun randament.

Ianis Stoica are şapte goluri marcate în acest sezon la FCSB, iar în minutele strânse pe teren fotbalistul s-a dovedit a fi un adevărat oportunist cu instinct de golgheter. "Pandi" a lăudat şi el calităţile de marcator pur-sânge ale lui Ianis Stoica şi a spus că dă cel mai bun randament pe postul de vârf de atac.

"Ianis Stoica nu e jucător de bandă. El ştie să marcheze goluri, e golgheter. Golul pe care-l marchează, îl marchează tot din poziţie de număr 9. El bagă mingea în poartă. Mă aşteptam să joace mai mult, să-l scoţi pe Mamut la pauză.

M-am uitat să vadă câţi ani are, face 20. Are şapte goluri în momentul ăsta. La minutele jucate mi se par multe. Eu cred că este un golgheter. Nu ştiu cât fotbal ştie, de partea dreaptă sigur nu ştie. Cred că îl stă cel mai bine vârf de atac. E om care se demarcă, caută mingea, se duce după ea. Are calităţi de golgheter", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ianis Stoica a marcat 10 goluri şi a livrat patru pase de gol în 29 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbatacantliga 1basarab pandurupost 

viewscnt
Articole similare