You are here:

FCSB se leagă din nou de arbitraj. MM Stoica: "Poate că suntem subiectivi!". Ce-i reproşează lui Andrei Moroiţă, după Sepsi - FCSB 0-1

FCSB se leagă din nou de arbitraj. MM Stoica: "Poate că suntem subiectivi!". Ce-i reproşează lui Andrei Moroiţă, după Sepsi - FCSB 0-1

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre maniera de arbitraj a lui Andrei Moroiţă în meciul Sepsi - FCSB 0-1, din eapa a 11-a a Superligii României.

Oficialul campioanei României a spus că, în opinia sa, Andrei Moroiţă a fragmentat prea mult jocul, mai ales în finalul partidei, "într-o singură direcţie, iar noi nu puteam să atacăm". FCSB s-a impus, totuşi, cu 1-0 la Sfântu Gheorghe.

Arbitrajul, din nou mărul discordiei? MM Stoica: "Nu spun că e greşeală, poate că a avut el dreptate"

MM Stoica a declarat că "poate că suntem subiectivi", dar crede că Andrei Moroiţă ar fi trebuit să lase jocul mai liber.

"Nu mi-a plăcut maniera de arbitraj. Moroiţă, arbitrul pe care l-am avut cu Galaţiul, am pierdut cu 2-0, dar a arbitrat impecabil, n-a fluierat niciun contact, a lăsat jocul foarte liber, acum nu lăsa jocul liber decât într-o singură direcţie. Noi nu mai puteam să atacăm. În ultimele 20 de minute, lovitură după lovitură.

Poate că suntem subiectivi. Aşa mi s-a părut mie, că pe terenul ăsta trebuia lăsat jocul puţin mai liber. Dar, în fine, poate că a avut el dreptate. La golul ăsta (n.r. al lui Bîrligea) e discutabil. Nu spun că e greşeală de arbitraj, dar spun că e posibil.

Încă o dată, nu e greşeală de arbitraj. Greşeli de arbitraj odioase au fost la meciul cu Petrolul, dar ni s-a explicat că nu ştim fotbal, că nu ştim să evaluăm deciziile de arbitraj", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbarbitrajandrei moroitasuperliga 

viewscnt
Articole similare