Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se pregăteşte de o nouă lovitură. Finalista Cupei Germaniei vrea să ia unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dică

FCSB se pregăteşte de o nouă lovitură. Finalista Cupei Germaniei vrea să ia unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dică

Fotbal

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a da o nouă lovitură şi se pregăteşte să-şi vândă unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon pe o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc.

Venit în vara anului trecut, Bogdan Planic a avut evoluţii apreciate în Europa League şi în Liga I. Astfel, fundaşul sârb le-a atras atenţia cluburilor importante din fotbalul european.
 
Conform prosport.ro, Eintracht Frankfurt, una dintre finalistele Cupei Germaniei din acest sezon şi ocupanta locului 7 în Bundesliga, se interesează de serviciile fundaşului de 26 de ani. Însă, impresarul lui Planic este sigur că fundaşul va pleca doar dacă nemţii vor achita clauza de reziliere a contractului cu FCSB.
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Planic, conform site-ului transfermarkt.com
"La meciul cu Universitatea Craiova a fost urmărit de cineva din Germania, dar nu e corect să vă spun numele echipei. El a fost urmărit şi de alte cluburi mai recent, la meciul cu CFR Cluj. Dar nu e de vânzare, asta e politica în momentul de faţă.
 
E e urmărit atent din Germania, însă sunt variante şi din Italia sau din Franţa. Însă, există o problemă. Bogdan nu este de vânzare în acest moment, e doar de un an la echipă, conducerea aşa spune. Singura variantă ca el să poată pleca este ca unul dintre cluburile interesate să vină cu 10 milioane de euro. De ce 10? Pentru că asta e clauza de reziliere a lui Planic” a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul fundaşului, pentru sursa citată.
 

Afla mai multe despre: planicfcsbsteauafrantacfr cluj 

viewscnt
Articole similare