Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Sepsi: cel mai bun atac din Liga 1, împotriva celei mai bune defensive

FCSB - Sepsi: cel mai bun atac din Liga 1, împotriva celei mai bune defensive

Superliga

Comentarii

FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport. Cele mai importante faze ale meciului le poţi urmări în timp real pe telekomsport.ro.

Două victorii clare în ultimele două runde de campionat au adus FCSB pe poziţia secundă în clasamentul Ligii 1. Sepsi o urmează în clasament în mod surprinzător.

Formaţia pregătită de Eugen Neagoe are doar două goluri primite în primele patru runde ale campionatului, defensiva ardelenilor fiind cea mai bună din Liga 1 în acest moment. În faţa fundaşilor lui Neagoe se va afla însă cel mai bun atac din prima ligă.

FCSB a marcat de 10 ori în acest debut de sezon, toate cele 10 goluri fiind marcate în ultimele trei partide cu Dinamo, Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.

Dacă adăugăm şi cele patru meciuri europene, atacul formaţiei lui Nicolae Dică a reuşit un total de 18 goluri în 8 partide din acest sezon competiţional. Francezul Gnohere este principalul marcator al roş-albaştrilor cu şase goluri marcate în şapte meciuri din acest an, în campionat francezul având patru reuşite în trei meciuri.

Sepsi OSK a încasat goluri în partidele cu Hermannstadt şi Astra Giurgiu şi, de fiecare dată când a primit gol, trupa lui Neagoe nu a reuşit să câştige. 

Afla mai multe despre: fcsbsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare