Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit un nou "număr 9"! Atacantul adus de Gigi Becali, "alternativa lui Keşeru". Ce poate face vârful descoperit

FCSB şi-a găsit un nou "număr 9"! Atacantul adus de Gigi Becali, "alternativa lui Keşeru". Ce poate face vârful descoperit

FCSB

Comentarii

Postul de atacant central a fost problematic la FCSB, în ultimii ani. Ultimul jucător care a făcut faţă pretenţiilor a fost Harlem Gnohere, dar acum vicecampionii par să fi găsit un "număr 9" care să se potrivească stilului de joc al echipei şi care se va lupta pentru postul de titular cu veteranul Claudiu Keşeru.

Ce "număr 9" a descoperit FCSB. Gigi Becali l-a păstrat în echipă, în cele din urmă

Pe parcursul acestui sezon, FCSB şi-a dat seama că are un număr nouă în propria curte. Gigi Becali şi oamenii din club au decis să-l aducă pe Ianis Stoica de la Slatina, la finalul sezonului trecut, şi nu l-au mai împrumutat în altă echipă, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani, când jucătorul ofensiv a fost trimis la Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti şi Metaloglobus. 

După ce a prins experienţă şi a crescut în joc, Ianis Stoica le-a răsplătit încrederea conducătorilor. Dacă pe teren fotbalistul din bandă, Octavian Popescu, poartă tricoul cu numărul 9, rolul atacantului clasic poate fi îndeplinit şi de Ianis Stoica, descoperirea celor de la FCSB. 

Fiul lui Pompiliu Stoica e descris ca fiind dezinvolt, fără trac şi un "copil" căruia i se prevede un viitor bun în fotbal. Mai mult, Toni Petrea poate adapta jocul ofensiv al echipei, întrucât Ianis Stoica este diferit de Claudiu Keşeru şi o alternativă pe care se poate baza. 

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a descris revelaţia lotului, după mai multe discuţii cu jucătorul. 

"Pe Ianis, dacă acum îl duci la Arsenal, spune <<Aubameyang ăsta e bătrân>>. N-are absolut niciun complex, niciun complex. Anul trecut, în vară, a venit la mine şi mi-a zis <<Vreau să merg la Slatina, că acolo joc şi o să dau 10 goluri. El are de astea cu pariuri personale. Şi acum a zis că dă 10 goluri. Şi cred că o să dea. 

Îi zic <<Bine, mă, du-te, dar joci număr 9 acolo>>. <<Da, joc număr 9>>. A marcat cinci goluri acolo. S-a întors şi l-am văzut număr 9. Este un speculant.

Ca număr 9 e total diferit de Keşeru. Este o alternativă, dar este total diferit. E arţăgos. E greu de jucat împotriva lui. Copilul ăsta va ajunge fotbalist", a declarat oficialul FCSB pentru Telekom Sport. 

În acest sezon, Ianis Stoica ar fi ajuns în atenţia unor cluburi importante din străinătate, după ce şase goluri şi două pase decisive reuşite în 16 meciuri. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a primit, deja, o ofertă pentru Ianis Stoica. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliianis stoicaianis stoica transferianis stoica numar 9numar 9 fcsb 

viewscnt
Articole similare