Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a luat atacant! Gigi Becali a anunţat transferul lui Zdenek Ondrasek: ”Da, l-am luat. Merge direct în cantonament”

FCSB şi-a luat atacant! Gigi Becali a anunţat transferul lui Zdenek Ondrasek: ”Da, l-am luat. Merge direct în cantonament”

FCSB

Comentarii

După săptămâni în care s-a discutat despre transferul lui Zdenek Ondrasek la FCSB, Gigi Becali a confirmat aducerea atacantului.

FCSB-ul se afla în căutarea unui vârf redutabil, iar Gigi Becali l-a identificat pe Zdenek Ondrasek. În vârstă de 32 de ani, atacantul are o experienţă vastă la nivel înalt, jucând în America, Polonia, Cehia şi Norvegia, dar şi de şapte ori pentru naţionala sa, marcând două goluri.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Zdenek Ondrasek

Deşi de săptămâni se discuta despre transferul acestuia, Gigi Becali a confirmat doar marţi aducerea vârfului. “Da, tată, l-am luat. Mâine merge direct în cantonamentul FCSB”, a declarat latifundiarul, pentru Fanatik.

Astfel, echipa ”roş-albastră” se pregăteşte de despărţirea de golgheterul Tănase, care a cărat greul în ofensiva FCSB-ului după plecarea lui Man şi sezonul ratat al lui Coman. Căpitanul bucureştenilor ar fi dorit de mai multe formaţii, în special din Golf, iar Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de acesta pentru cinci milioane de euro.

Ondrasek este cotat la 750 de mii de euro de transfermarkt şi vine după sezon slab la Victoria Plzen, pentru care a marcat de doar şapte ori în 37 de apariţii. În întreaga sa carieră, cehul a disputat 367 de partide, în care a marcat 118 goluri şi a oferit 32 de pase decisive.

Acesta are doar un titlu, cel de golgheter al Norvegiei, obţinut în 2012, la Tromso. Cea mai mare reuşită a vârful a fost în faţa Angliei, când a marcat golul câştigător în calificările pentru Euro, în minutul 85, la doar 20 ed minute după ce fusese intodus în teren.

Afla mai multe despre: fcsbtransfer fcsbzdenek ondrasekondrasek fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare