You are here:

FCSB şi-a luat încă un antrenor: ”Un nou început de drum cu echipa mea de suflet”

FCSB şi-a luat încă un antrenor: ”Un nou început de drum cu echipa mea de suflet”

FCSB

Comentarii

Academica Clinceni, echipă care s-a transformat în echipa secundă a FCSB-ului, are un nou antrenor. Este vorba despre Dacian Nastai, antrenor care ultima oară a pregătit grupa sub 19 ani de la LPS Satu Mare.

Începând cu noul sezon, Gigi Becali se va implica şi financiar la Academia Clinceni, echipă la care în ultimii ani a împrumutat mai mulţi jucători. Echipa ilfoveană s-a transformat astfel în echipa secundă a vicecampioanei României. De altfel, oficialii FCSB-ului au trecut la schimbări.

Alin Dumitru, antrenorul principal, a fost înlocuit cu Dacian Nastai. Acesta a antrenat, printre altele, la echipe precum Someşul Satu Mare, Şimleu Silvaniei sau Luceafărul Oradea. În ultima perioadă a pregătit echipa sub 19 ani de la LPS Satu Mare şi a fost şi scouter zonal pentru FRF.

Dacian Nastai urmează să se ocupe şi de echipa sub 19 ani a FCSB-ului, după cum reiese din postarea de pe Facebook-ul său: ”De azi, oficial noul meu loc de muncă este la FCSB - echipa a 2-a şi U 19. Un nou drum început de mine la echipa mea de suflet”, a fost anunţul făcut de Nastai.

Dacian Nastai este cel care l-a remarcat pe Florin Gardoş la Someşul Satu Mare.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb 2academica clincenidacian nastai 

viewscnt
Articole similare