Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB a schimbat preţurile biletelor pentru meciurile din Conference League după ce fanii au răbufnit pe reţelele de socializare

NEWS ALERT | FCSB a schimbat preţurile biletelor pentru meciurile din Conference League după ce fanii au răbufnit pe reţelele de socializare

FCSB

Comentarii

FCSB va debuta în grupele Conference League pe terenul celor de la West Ham United, pe 8 septembrie, de la ora 22:00.

FCSB şi-a pus suporterii în cap după anunţarea preţurilor pentru meciurile din Conference League! ”Vă bateţi joc de noi?!?”

UPDATE: După reacţiile dure din online, FCSB a schimbat preţul biletelor. Astfel, un bilet la peluză va costa 50 de lei.

FCSB face parte din grupa B, alături de West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. 

Roş-albaştrii au publicat,azi, pe site-ul oficial bilete pentru aceste trei confruntări de foc.

”Bilete online pentru UEFA Europa Conference League!

FCSB va pune în vânzare online luni, 5 septembrie, biletele pentru partidele de pe teren propriu din UEFA Europa Conference League, unde le va întâlni, în ordine, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF şi West Ham United.

Biletele pentru fiecare meci în parte vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele preţuri:

VIP 1 - 750 LEI

VIP 2 - 500 LEI

VIP 3 - 300 LEI

TRIBUNA 2 - Inelul 1 - 200 LEI

TRIBUNA 1 şi 2 - Inele 2 şi 3 - 100 LEI

PELUZE - 100 LEI

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi pe Arena Naţională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult. În situaţia în care un adult este însoţit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziţioneze un al doilea bilet. 

2. Persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Naţională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilităţi şi actul doveditor al dizabilităţii respective, precum şi copie după C.I. a însoţitorului.

Atenţie! Persoanele cu dizabilităţi sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, a fost comunicatul clubului.

Suporterii au răbufnit când au văzut preţurile!  ”100 lei/meci, la peluză este enorm. Eu am renunţat”, a scris un suporter vizibil deranjat de sumele menţionate în comunicat. 

”Vă bateţi joc de noi toţi suporterii!”, a scris altul. Nu au lipsit nici comentariile ironice: ”Pot să iau şi scaunul acasă?” :)

Program FCSB în grupele Conference League:

  • Prima etapă: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB
  • Etapa 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Etapa 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Etapa 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Etapa 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Etapa 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham

 

Afla mai multe despre: fcsbpreturi biletesuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare