Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, sub lupa britanicilor înainte de meciul cu West Ham din Conference League: ”Sunt într-o formă groaznică!”

FCSB, sub lupa britanicilor înainte de meciul cu West Ham din Conference League: ”Sunt într-o formă groaznică!”

FCSB

Comentarii

FCSB şi West Ham se vor întâlni în primul meci din grupele Conference League, iar britanicii au scris despre forma slabă a FCSB-ului.

West Ham va debuta, la Londra, în faza grupelor din Conference League, în compania vicecampioanei României, FCSB, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00. Alături de cele două echipe, din grupa B mai fac parte şi Anderlecht şi Silkeborg.

Totuşi, FCSB traversează o formă groaznică. Echipa lui Gigi Becali  a avut o campanie de transferuri incredibilă, iar Dică a reuşit să ducă echipa în Conference League. În Superligă, FCSB a fost o altă echipă. Clubul lui Becali nu reuşeşte să se impună, iar rezultatele au întârziat să apară. 

Englezii i-au analizat pe cei de la FCSB şi au remarcat forma slabă pe care o traversează băieţii lui Dică. 

”Sunt într-o formă groaznică!”

”Din punct de vedere istoric, este un club uriaş al României. FCSB a câştigat de 26 de ori titlul în România, record al competiţiei. De asemenea, a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi a ajuns şi în finala din 1989, unde a fost învinsă de AC Milan. În ultimul sezon, a încheiat pe poziţia secundă în Liga 1, iar acum este pe poziţia 13.

În ce formă este FCSB acum? Una groaznică. A reuşit să câştige un singur meci dintre cele şapte jucate în campionat, a înregistrat patru remize şi a pierdut de două ori.

Cei de la FCSB sunt deja la 14 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus.

Cine sunt cei mai buni jucători? Andrei Cordea este extrema dreaptă a lui FCSB, care marchează des. Are deja patru goluri în acest sezon. În sezonul trecut, cel mai bun fotbalist al lor a fost Florin Tănase, care a marcat 20 de goluri. El a fost vândut la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, a scris COYI Irons, un site destinat fanilor lui West Ham.

Afla mai multe despre: fcsb-west ham-conference league 

viewscnt
Articole similare