Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, transfer de Champions League! Cum a învins Becali o campioană din Europa: „Băi, eu îl iau definitiv pe ăsta!” | EXCLUSIV

FCSB, transfer de Champions League! Cum a învins Becali o campioană din Europa: „Băi, eu îl iau definitiv pe ăsta!” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

MM Stoica a povestit cum s-a hotărât Gigi Becali să-l transfere pe Siyabonga Ngezana, fotbalist care a fost pe radarul mai multor echipe importante din Europa.

 

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Cum a reuşit Gigi Becali să învingă echipe de top din Europa pentru transferul preferatului său

În direct la Orange Sport, MM Stoica a explicat că a fost concurenţă mare pentru transferul lui Siyabonga Ngezana. Fundaşul african este unul dintre preferaţii lui Becali, iar patronul de la FCSB a trebuit să rişte în momentul în care l-a adus pe fotbalist în Bucureşti.

Concret, MM a povestit că atât Ferencvaros, campioana Ungariei, cât şi Sheriff, campioana din Republica Moldova de la acea vreme, s-au interesat de Ngezana, iar maghiarii chiar au fost aproape să-l ia pe apărător.

Diferenţa a fost făcută de hotărârarea lui Becali, care a vrut să-l transfere definitiv pe sud-african. De cealaltă parte, Ferencvaros şi-ar fi dorit un împrumut pentru a se convinge de calităţile jucătorului.

„Ar fi fost interes din partea celor de la Ferencvaros şi Sheriff pentru Ngezana. Din câte ştiu eu, se discuta de un împrumut cu bani, cu clauză de cumpărare. În acel moment a venit Gigi şi a zis «Băi, noi îl luăm definitiv, riscăm!». A riscat bine, dar pe nervii mei, pe stresul meu.

Ştii că dacă la Gigi ai jucat un meci rău, pe al doilea nu ştiu dacă îl mai prinzi...”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ngezana, debut pentru naţionala Africii de Sud

Siyabonga Ngezana a debutat în mod oficial pentru echipa naţională a Africii de Sud.

Fotbalistul celor de la FCSB, cu o contribuţie importantă la câştigarea titlului în Superliga, a debutat într-o partidă oficială pentru naţionala Africii de Sud. Ngezana a fost convocat de către selecţionerul său, Hugo Broos, care i-a oferit fundaşului de la FCSB, debutul său pentru naţionala "Bafana Bafana". Ngezana a bifat toate cele 90 de minute ale partidei din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Nigeriei.

Africa de Sud a remizat cu formaţia "Super Eagles" şi ocupă locul patru în Grupa C de calificare la turneul final de Campionat Mondial din 2026.

Pentru Ngezana şi coechipierii săi urmează un nou test important în această lună, un meci pe teren propriu împotriva naţionalei din Zimbabwe, echipa de pe ultimul loc al grupei. Sud-africanii păstrează şanse la calificarea în următorul tur de calificare.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanaferencvaros 

viewscnt
Articole similare