Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, un nou tun pe piaţa transferurilor. Super afacere cu un fotbalist de 1,3 milioane de euro dorit de Gigi Becali

FCSB, un nou tun pe piaţa transferurilor. Super afacere cu un fotbalist de 1,3 milioane de euro dorit de Gigi Becali

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir (21 de ani) a fost scos la vânzare de Perugia, actualul său club, conform presei din Italia, şi ar putea ajunge la FCSB, echipă despre care tot presa din Italia scria în urmă cu ceva timp că îl doreşte pe mijlocaşul naţionalei de tineret. Gigi Becali l-ar putea transfera pe Vlad Dragomir la FCSB la un super preţ şi să dea un nou tun pe piaţa transferurilor, având în vedere că fotbalistul cotat la 1,3 milioane de euro se află în ultimul an de contract la Perugia.

FCSB, un nou tun pe piaţa transferurilor? Super afacere cu un fotbalist de 1,3 milioane de euro dorit de Gigi Becali

În ultimii ani, FCSB şi-a făcut o obişnuiţă din a transfera fotbalişti tineri de mare perspectivă cu care să facă afaceri profitabile din viitoare transferuri. Dennis Man, Florinel Coman, Adrian Petre, Draius Olaru, Olimpiu Moruţan sau Andrei Vlad sunt doar câteva dintre exemple, dar Gigi Becali ar putea să-şi mai adauge o "bijuterie" la colecţie. Vlad Dragomir a fost scos la vânzare de Perguia, anunţă presa din Italia, care vrea să-l dea pe mijlocaşul român pentru a face loc transferului unui grec, Dimitrios Sounas (26 de ani). Având în vedere că mai are doar un an de contract, Vlad Dragomir ar putea fi lăsat să plece pe o sumă mai mică de bani, pe modelul Alexandru Mitriţă de la Pescara la U Craiova, sau chiar liber de contract.

Astfel, Vlad Dragomir ar putea reintra în calcule pentru un transfer la FCSB, care, după cum au anunţat jurnaliştii din "Cizmă" acum ceva timp, îl doreşte pe mijlocaşul care a fost în lotul naţionalei U21 la Euro 2019 de tineret. La 21 de ani şi trecut pe la Arsenal, Vlad Dragomir ar putea reprezenta o super afacere pentru Gigi Becali şi FCSB, având în vedere cota bună pe care o are fotbalistul pe piaţa din străinătate. După un sezon foarte bun la FCSB, Dragomir ar putea fi vândut pe o sumă frumuşică.

FCSB, un nou tun pe piaţa transferurilor? Vlad Dragomir are oferte din Serie A şi Belgia

Ca să-l transfere pe Vlad Dragomir, totuşi, FCSB ar putea fi nevoită să se lupte cu echipe mari din Europa. Mijlocaşul român nu duce lipsă de oferte. Despre Dragomir s-a spus, în trecut, că e dorit în Serie A şi Belgia, de Sampdoria, Udinese, respectiv Genk. Echipe care ar putea să-i ofere un salariu foarte mare mijlocaşului naţionalei de tineret, cu care echipa lui Gigi Becali în mod cert nu ar putea concura.

De asemenea, Vlad Dragomir a mai fost pe "radarul" unor echipe importante din Turcia şi Portugalia. Benfica şi Galatasaray erau şi ele, la un moment dat, interesate de a-l transfera pe fotbalistul crescut la Timişoara şi trecut pe la Arsenal. În 2015, Arsenal a plătit puţin peste 100.000 de euro pentru a-l transfera pe Vlad Dragomir de la ACS Poli Timişoara şi, deşi de-a lungul timpului s-a antrenat cu echipa mare şi a făcut chiar parte din lot la un meci din Europa League, Dragomir nu a debutat niciodată pentru echipa de seniori a "tunarilor".



În 2018, Vlad Dragomir a fost lăsat de Arsenal să plece liber de contract la Perugia, club unde a adunat 59 de meciuri, un gol şi opt pase decisive.

În vara lui 2019, Vlad Dragomir a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa naţională de tineret pentru turneul final EURO 2019 U21, din Italia şi San Marino. Atunci, România a făcut o performanţă istorică şi a ajuns până în semifinalele campionatului european, obţinând astfel biletele pentru prima prezenţă la Jocurile Olimpice după peste 50 de ani. La tineret, Dragomir are opt selecţii strânse în CV, fără gol marcat.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre Dragomir şi Perugia, club care a retrogradat în Serie C la finalul sezonului trecut

Afla mai multe despre: vlad dragomir transfer fcsbvlad dragomir transfervlad dragomir fcsbvlad dragomir ofertavlad dragomir perugia 

viewscnt
Articole similare