Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Universitatea Craiova | Megacotă la Betano pentru un derby echilibrat

FCSB - Universitatea Craiova | Megacotă la Betano pentru un derby echilibrat

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB - Universitatea Craiova, ora 20:00, Orange Sport 1

Cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, FCSB e cea mai în formă echipă din campionat. De la venirea lui Neagoe, Universitatea Craiova a avut evoluţii oscilante. Să ne aşteptăm atunci la o victorie a roş-albaştrilor? Mai degrabă, nu.

FCSB are două mari probleme la derby-ul cu Universitatea Craiova. E prima dată în acest sezon când nu poate conta pe liderul de la mijlocul terenului, Olaru, şi pe golgheterul Compagno.

Sunt două piese esenţiale pentru primul 11 al lui Strizu şi Pintilii, care, cu siguranţă, vor da peste cap eficienţa din atacul roş-albaştrilor. Criticat că ”păcăleşte” munca la antrenamente, Omrani are ocazia să le dea peste nas contestatarilor.

În locul lui Olaru, cel mai probabil va juca Şut, un fotbalist care n-a rupt niciodată gura târgului la FCSB. Şi Universitatea are problemele ei (s-a despărţit recent de trei jucători), dar omul care a dat două goluri cu CFR, Andrei Ivan, pare mai în formă ca oricând.

Cel mai probabil, Markovici va fi vârul împins al oltenilor, iar uriaşul născut la Belgrad le va face viaţă grea lui Cristea şi Tamm. Cel mai probabil, va fi un derby strâns, cu şanse mari de a se termina la egalitate. La Betano, Megacota pentru X la final este foarte tentantă (3.50).

Derby încins = multe cartonaşe

Presiunea e uriaşă atât pe FCSB, cât şi pe Universitatea Craiova. Ca să  rămână aproape de liderul Farul, roş-albaştrii au doar varianta victoriei. Oltenii lui Neagoe ştiu că trei puncte pe Arena Naţională i-ar aduce pe acelaşi loc cu FCSB.

Sunt toate premisele să avem un derby încins, cu multe faulturi şi cartonaşe. La secţiunea ”Speciale”, Betano îţi dă posibilitatea să alegi ce jucător va încasa un cartonaş galben în meci.

Revenit după accidentarea de lungă durată, Cristea e unul dintre jucătorii expuşi la avertisment. Cristea va avea în faţă adversari rapizi precum Ivan, Işfan sau Câmpanu.

De când a venit la FCSB, a strâns 17 ”galbene” şi 4 ”roşii” doar în campionat. 2,52 e cota la Betano pentru ca Iulian Cristea să ia cartonaş galben. 

Echipe probabile:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovici - Edjouma, Şut, Oct. Popescu - Cordea, Omrani, Fl. Coman
  • Universitatea Craiova: Popescu - Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Câmpanu, Işfan, A. Ivan - Markovici

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare