Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, următoarea victimă a lui Toni Petrea? Antrenorul de la Chindia vrea să îşi răpună fosta echipă: ”Le ştiu punctele slabe. Vreau să câştig!”

FCSB, următoarea victimă a lui Toni Petrea? Antrenorul de la Chindia vrea să îşi răpună fosta echipă: ”Le ştiu punctele slabe. Vreau să câştig!”

FCSB

Comentarii

Toni Petrea se află în acest moment la Chindia Târgovişte, după ce a decis să plece de la FCSB. Antrenorul vrea să îşi răpună fosta echipă.

Antrenorul traversează o perioadă foarte bună la echipa din Târgovişte. Pâna la venirea lui, Chindia părea o echipă pierdută şi nu reuşea să obţină puncte sau măcar să ofere meciuri în care joacă fotbal de calitate. 

După venirea lui Petrea, echipa s-a transformat radical. A reuşit să obţină victorii importante şi chiar s-a impus în faţa Rapidului, devenind o nucă tare pentru toate cluburile din Superligă. 

Pentru Chindia urmează o perioadă grea, deoarece va juca contra celor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj şi FCSB. Toni Petrea a fost întrebat despre partida cu fosta lui echipă. El spune că vrea victoria şi că le cunoaşte punctele mai slabe. 

”Le ştiu punctele slabe. Vreau să câştig!”

”Nu, n-am nicio problemă pentru meciul cu FCSB. De ce să-mi fie greu? Am fost acolo, bine aţi spus am fost, acum sunt la Chindia, mă concentrez la ce am de făcut aici. Normal că mă leagă ceva de FCSB, am o afinitate, dar totul se schimbă. E meci Chindia – FCSB, eu sunt la Chindia şi vreau să câştig.

Ar putea conta că-i ştiu pe jucătorii de la FCSB, dar au un lot destul de numeros şi valoros şi pot alinia mai multe formule de joc. Acum depinde şi de ceea ce-şi doresc ei. Îi ştiu pe majoritatea dintre ei, că au mai apărut jucători pe care eu nu i-am prins, şi ştim ce calităţi au, dar pot spune că ştiu şi punctele mai puţin forte”, a spus Toni Petrea, potrivit Fanatik.

Chindia le-a învins pe CSA Steaua, Rapid, FC U Craiova, Mioveni, Voluntari şi Hermannstadt sub conducerea fostului antrenor de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-chindia 

viewscnt
Articole similare