Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB va pleca de pe Arena Naţională. Două concerte vor bloca activitatea pe cel mai mare stadion al ţării

FCSB va pleca de pe Arena Naţională. Două concerte vor bloca activitatea pe cel mai mare stadion al ţării

Fotbal

Comentarii

Două concerte vor avea loc pe cel mai mare stadion al României - Arena Naţională - în luna iulie, iar FCSB este obligată să evolueze pe altă arenă, în acea perioadă,

În luna iulie, FCSB ar putea fi angrenată în preliminariile cupelor europene, dacă va termina pe primele trei locuri la finalul sezonului de Superligă.

  • De asemenea, poate termina şi pe locul patru, cu condiţia ca formaţia care va câştiga Cupa României să fie deja calificată în cupele europene: CFR Cluj sau Sepsi/U Craiova 1948. 

FCSB se va muta pe Arcul de Triumf

Aşadar, neavând de ales, conducătorii celor de la FCSB au făcut o adresă oficială către ”Arcul de Triumf”, iar răspunsul a fost unul pozitiv, anunţă gsp.ro.

  • Cele două concerte de pe Arena Naţională vor avea loc pe 10 iulie (Guns N'Roses) şi 26 iulie (Depeche Mode).

FCSB şi-ar fi dorit, iniţial, să se întoarcă în Ghencea, însă piedicile puse de-a lungul timpului i-a descurajat pentru moment pe şefii vicecampioanei, aşa că au ales să meargă la siguranţă, către ”Arcul de Triumf”.

FCSB nu va fi prima echipă de fotbal care va evolua pe ”Arcul de Triumf”. Rivalii de la Dinamo au disputat mai multe meciuri pe acest stadion.

Chiar ”finala pentru play-off” cu Poli Timişoara, programată duminică, 12 martie, de la ora 13:00, se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf”, iar dinamoviştii au anunţat ”sold out”,

Motivul pentru care FCSB nu a făcut, încă, trecerea de la Arena Naţională spre Arcul de Triumf, a fost media foarte bună de spectatori avută la meciurile din Superligă: 13.000, în timp ce tot stadionul dedicat rugby-ului are doar 8.000 de locuri.

  • Chiria pentru un meci pe Arena Naţională poate ajunge la 45.000 de euro.
  • Chiria pentru un meci pe Arcul de Triumf nu depăşeşte 25.000 de euro.

Afla mai multe despre: arcul de triumfarena nationala,  

viewscnt
Articole similare