Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Viitorul. Cotă surprinzătoare pe goluri

FCSB - Viitorul. Cotă surprinzătoare pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri FCSB - Viitorul România 11.03.2018. Poate cel mai aşteptat meci al primei etape din play-off-ul Ligii 1 Betano. FCSB e favorită, dar noi mizăm pe un gol marcat de oaspeţi.

Ponturi pariuri FCSB - Viitorul România 11.03.2018

FCSB este pe locul doi în clasament cu 28 de puncte şi vine după umilinţa din Cupa României de la Sibiu cu AFC Hermannstadt scor 0-3. Gazdele au terminat campionatul regulat pe locul doi cu 55 de puncte, avănd 16 victorii şi şapte rezultate de egalitate în cele 26 de etape disputate cu un golaveraj total de 52-18. Pe teren propriu au avut nouă victorii şi patru rezultate de egalitate în cele 13 etape disputate cu un golaveraj de 30-6. Golgeterii echipei sunt Ghnoere, Florin Tănase şi Denis Man, aceştia marcând împreună 29 de goluri şi având 6 pase decisive.

Ponturi pariuri FCSB - Viitorul România 11.03.2018

În interiorul echipei lucrurile nu par că sunt atât de bune, înfrângerile cu Lazio şi AFC Hermannstadt au arătat o tensiune între patron, manager/antrenor şi echipă. Gazdele au avut ultimul joc oficial pe data de 1 martie. Viitorul Constanţa a intrat în play-off pe locul cinci cu 22 de puncte şi a jucat ultimul meci oficial în data de 24 februarie. Oaspeţii au terminat sezonul regulat pe locul cinci cu 44 de puncte şi un golaveraj de 34-21. Pe teren străin au reuşit cinci victorii şi două egaluri în 13 etape disputate cu un golaveraj total de 11-13.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc şi trăieşte acţiunea 24/7!

Echipele probabile:

FCSB (4-2-3-1): A. Vlad – R. Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

Absenţi: Cr. Tănase

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Mladen, Ţâru, Hodorogea, Cr. Ganea – Cicăldău, Băluţă, Ciobanu – Mailson, I. Hagi, Chiţu
Absenţi: Voduţ, Rădoi, Vână, De Nooijer

Pronostic: Viitorul marchează @ 1.77

Afla mai multe despre: fcsbviitorulponturi pariuriliga 1 betano 

viewscnt
Articole similare