You are here:

FCSB vs. CSA Steaua. MM Stoica: ”Marius Lăcătuş este simbolul Stelei. Nu poţi să îţi renegi trecutul” | EXCLUSIV

FCSB vs. CSA Steaua. MM Stoica: ”Marius Lăcătuş este simbolul Stelei. Nu poţi să îţi renegi trecutul” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Marius Lăcătuş (60 de ani) este personajul principal al unei cărţi scrise de istoricul Vasile Lupaşc Sfinteş în colaborare cu George Ogăraru.

MM Stoica, despre Marius Lăcătuş

CSA Steaua a aniversat vineri, 7 iunie, 77 de ani de la înfiinţare, iar Marius Lăcătuş (60 de ani) a fost prezent la evenimentul special care a avut loc în Ghencea.

Fostul internaţional român a vorbit, în mai multe rânduri, despre ultima performanţă reuşită de FCSB, arătându-se, însă, nemulţumit de situaţia în care se află CSA Steaua, în continuare în Liga 2 şi fără drept de promovare.

  • Marius Lăcătuş a câştigat zece titluri cu Steaua, dar a cucerit şi Cupa Campionilor şi Supercupa Europei. El a jucat de două ori pentru roş-albaştrii şi a purtat, de fiecare dată, tricoul numărul şapte.

MM Stoica a vorbit despre Lăcătuş şi a concluzionat: ”În continuare este simbolul Stelei”.

Basarab Panduru: Dacă n-ai respect pentru Lăcătuş atunci pentru cine ai respect în fotbalul de azi?

MM Stoica: Lăcătuş? Se ştie cine este figura cea mai reprezentativă... Marius Lăcătuş, ok, mai sunt şi alţii dar ca el nu a fost nimeni.

Silviu Tudor Samuilă: Asta este trist la ruperea asta la FCSB, Steaua că sunt persoane ca Lăcătuş care ajungă să nu fie apreciaţi de unii..

MM Stoica: Nu, de apreciat îl apreciează toată lumea, nimeni nu i-a pus cuvinte în gura. A fost antrenorul echipei noastre în Champions League, a calificat echipa în Champions League, ce să? Nu poţi să îţi renegi trecutul. Eu în continuare îl consider simbolul Stelei. Eu nu am probleme cu declaraţiile, fiecare poate să zică ce vrea. 

Steaua a promovat în Liga 2 în anul 2021 şi de atunci se tot încearcă să se obţină dreptul a evolua SuperLigă.

Discursul lui Marius Lăcătuş, în ziua în care Steaua a împlinit 77 de ani:

„Vreau să urez «La mulţi ani» clubului Steaua! Felicitări pentru tot ceea ce aţi realizat în această lungă perioadă de timp, 77 de ani pentru toţi sportivii clubului Steaua care au făcut performanţă la cel mai înalt nivel, nu vorbim numai de fotbal, avem campioni mondiali, olimpici, europeni. Echipele naţionale s-au mândrit cu ei ani şi ani la rând. Sper ca în continuare acest club să fie cel mai important, aşa cum a fost în toată această perioadă şi să livreze în continuare sportivi de mare performanţă pentru echipele naţionale şi echipele de club. Sunt mândru că am purtat acest tricou.

Nu a fost simplu când am venit la Steaua, ştiam ce înseamnă, mă bucur că am reuşit să mă ridic la un nivel al performanţei destul de mare, chiar dacă se putea şi mai bine câteodată. Dacă se poate să ne bucurăm din nou de participarea echipei de fotbal Steaua în Liga 1. Aşteptăm promovarea, toţi suporterii stelişti, toţi foştii jucători îşi doresc acest lucru. Conducerea trebuie întrebată, nu eu”.

Afla mai multe despre: marius lăcătuşmm stoicasteaua 

viewscnt
Articole similare