Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a denunţat unilateral contractul de finanţare cu Ministerul Sporturilor!

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a denunţat unilateral contractul de finanţare cu Ministerul Sporturilor!

Alte sporturi

Comentarii

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă (FRHG) a anunţat marţi, printr-un comunicat, că a denunţat unilateral contractul cu Ministerul Sporturilor privind finanţarea programelor sportive de utilitate.

FRHG a depus încă de vineri, 11 noiembrie, o notificare în acest sens, precizând că încetarea acestui contract începe cu data 14 noiembrie 2022. FRHG a înregistrat şi o constestaţie la decizia Ministerului Sportului de a suspenda rezultatele alegerilor conducerii Federaţiei, din septembrie 2022.

„Suntem conştienţi că o asemenea decizie va avea un impact major asupra activităţii federaţiei,dar aceasta este forma noastră extremă de protest faţă de imixtiunea ilegală şi extrem de politizată a conducerii Ministerului Sportului în activitatea FRHG. Decizia noastră este încă un semnal de alarmă privind felul în care Ministerul Sportului încearcă să transforme Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă într-un departament subordonat direct domnului ministru Eduard Novak” se arată în comunicatul dat publicităţii de FRHG, entitate care i-a adresat o scrisoare deschisă primului-ministru al României, Nicolae Ciucă, informându-l de faptul cu Ministerul Sportului abuzează de pregorativele sale pentru a îndepărta conducerea actuală a federaţiei.

Afla mai multe despre: hocheifrhgcontractmts 

viewscnt
Articole similare