Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a împlinit 90 de ani! "Le mulţumesc tuturor! Este important să rămânem uniţi"

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a împlinit 90 de ani! "Le mulţumesc tuturor! Este important să rămânem uniţi"

Alte sporturi

Comentarii

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a împlinit vineri, 13 noiembrie, 90 de ani de existenţă, una plină de succes, cu nenumărate medalii europene, mondiale sau olimpice.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost omagiat online, de o parte a protagoniştilor nataţiei româneşti, în prezenţa reprezentanţilor FINA, LEN, MTS sau COSR.

"Aş vrea, în primul rând, să le mulţumesc colegilor pentru contribuţia adusă, pentru efortul depus, atât ca sportivi de performanţă sau ca ai antrenori ai acestora. Mulţi dintre ei rămas membri activ în domeniu, iar acest lucru se vede. Este important să rămânem uniţi, ca o echipă unită. Concursuri internaţionale vor mai fi. Începând din luna iunie, am reuşit să ne reîntoarcem la activitatea de sport de performanţă în bazin, cu sportivii legitimaţi. Nu peste tot în ţară s-au deschis bazinele şi fac un apel către toate autorităţile locale care au piscine în administraţie să facă tot posibilul pentru a deschide aceste baze sportive, pentru sănătatea copiilor şi a locuitorilor, care practică acest sport.

(Despre Glinţă) Este adevărat, Robert a fost depistat pozitiv. A plecat din România cu două rezultate negative, a fost testat şi când a ajuns în Ungaria. Din păcate, rezulttaul acolo a fost unul pozitiv. A primit ajutor, a fost inclusiv la un spital din Budapesta, unde i s-au făcut toate analizele, pentru a fi siguri că totul este ok. A avut puţine dureri de cap şi dureri musculare. După aproape două săptămâni, când a ieşit la testul coronavirus negativ, a revenit în competiţie şi a reuşit, în decurs de o săptămână, să bată 4 recorduri naţionale. A revenit mai puternic, mai ambiţios, a revenit mai dornic de performanţă şi acest lucru s-a văzut în competiţie", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

"90 de ani de nataţie românească înseamnă ceva fantastic. Din cei 90, 25 sunt şi ai mei. Cea mai frumoasă amintire e aurul de la Helsinki şi abia apoi a fost medalia olimpică", a adăugat şi Beatrice Câşlaru, sportivă medaliată cu argint şi bronz la Jocurile Olimpice de la Sydney 2000.

 

Afla mai multe despre: natatie 

viewscnt
Articole similare