Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Spaniolă de Fotbal, acuzată că a făcut "presiuni" asupra lui Hermoso pentru ca aceasta să-şi schimbe declaraţia

 Federaţia Spaniolă de Fotbal, acuzată că a făcut "presiuni" asupra lui Hermoso pentru ca aceasta să-şi schimbe declaraţia
Comentarii

Responsabila de presă a Federaţiei spaniole de Fotbal a declarat în faţa instanţei că s-a simţit hărţuită de superiorii săi, care au făcut presiuni asupra ei pentru a o convinge pe Jenni Hermoso să accepte versiunea unui sărut "consimţit" cu Luis Rubiales, relatează Le Figaro.

Luni, alte trei jucătoare care au fost prezente în timpul victoriei Spaniei în finala Cupei Mondiale şi, prin urmare, în ziua celebrului sărut forţat, vor fi audiate de procurorul însărcinat cu acest caz. Dar alte dezvăluiri au fost făcute de presa spaniolă.

Când Patricia Perez, responsabila de presă a echipei naţionale feminine a Spaniei, a apărut în faţa instanţei ca martor în acest caz, ea a explicat că "s-a simţit hărţuită".

Scopul era ca ea să o convingă pe Jenni Hermoso să accepte versiunea unui sărut " consimţit" şi să atenueze astfel scandalul.

Potrivit El Mundo Deportivo şi El Confidencial, ea a fost ţinută mai mult de trei ore într-un birou de către superiorii săi, în timp ce aceştia încercau să găsească dovezi false pe care să le furnizeze.

Afla mai multe despre: federaţie spaniolahermosofotbal 

viewscnt
Articole similare