Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Felgueiras a devenit impresar. CFR Cluj şi Camora l-au impresionat. La ce club din Liga 1 n-ar putea aduce jucători: "Nu, nu! Acolo e complicat"

Felgueiras a devenit impresar. CFR Cluj şi Camora l-au impresionat. La ce club din Liga 1 n-ar putea aduce jucători: "Nu, nu! Acolo e complicat"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul portar al lui CFR Cluj şi FC Braşov, Mario Felgueiras (34 de ani), a devenit impresar şi a fost prezent la victoria Rapidului cu FC Argeş, scor 1-0, la Piteşti.

Felgueiras, despre CFR Cluj după anii petrecuţi în Gruia

Mario Felgueiras a fost portarul CFR-ului între 2012 şi 2015 şi se bucurăm acum de cum a progresat clubul. El şi-a amintit şi de perioada în care Mario Camora visa să-şi ia cetăţenia română. 

"Când am jucat şi eu şi am plecat, era insolvenţă, au urcat şi acum sunt la un nivel la care ne-au obişnuit. Conducerea acolo face o treaba foarte bună. Este un club stabil, are un antrenor (n.r. - Marius Şumudică) pe care l-am avut şi eu la Braşov şi ştiu tot despre el, este o conducere stabilă şi aşa au reuşit 

Camora nu mai e portughez, acum e român, mă bucur pentru el că tot a rămas, acum e căpitanul echipei, este liderul echipei se simte foarte bine la Cluj şi în România şi eu cred că 'va muri' aici, aşa zic. De când jucam cu el acolo ştiam că îi place aici în România şi tot vorbeam că poate într-o zi o să poată să devină şi el cetăţean român şi aşa a fost. S-a întâmplat. Am ţinut legătură cu mulţi români pe care i-am cunoscut aici şi am învăţat română şi acum e mai greu să uit. România este o ţară care are calitate cu mulţi jucători tineri români", a declarat fostul portar.  

"Îmi place FC Argeş"

"Îmi place Argeş că este o echipa care are conducere stabilă, plăteşte la zi şi este foarte important. Pe mine nu mă mai interesează, adevărul este că a venit aici şi a făcut performanţă foarte bună şi acum să vedem, eu nu mai am legătură cu el. Am venit aici pentru că am o relaţie foarte bună cu fostul lui agent, s-a terminat, gata. Poate e acasă în vacanţă liniştit, nu ştiu", a adăugat Felgueiras. 

Pe final, întrebat dacă ar aduce fotbalişti şi la FCSB, actualul impresar a fost răspuns prompt: "Nu, nu! Acolo e complicat". 

Afla mai multe despre: mario felgueirascfr clujfc argesfcsb 

viewscnt
Articole similare