You are here:

Felipe Anderson s-a transferat de la Lazio la West Ham United pentru o sumă record

Felipe Anderson s-a transferat de la Lazio la West Ham United pentru o sumă record
Comentarii

West Ham United a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului ofensiv brazilian Felipe Anderson, de la Lazio, pentru care londonezii au plătit cea mai mare sumă din istoria clubului.

După cinci sezoane petrecute la Lazio, Felipe Anderson a semnat pe patru ani cu West Ham, care a stabilit un nou record pentru club prin aducerea brazilianului. 38 de milioane de euro a costat fotbalistul care a izbutit să înscrie 34 de goluri şi să dea 42 de pase decisive, în 177 de apariţii la Lazio. Dintre acestea, un gol şi două assist-uri a reuşit să dea contra FCSB-ului, în cea de-a doua manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, în sezonul trecut.

"Mă simt foarte fericit şi împlinit! West Ham e un club de mare tradiţie. De-a lungul timpului, aici au jucat jucători fantastici precum Bobby Moore, Carlos Tevez şi Di Canio", au fost primele cuvinte ale fotbalistului, după semnarea contractului.

Felipe Anderson este cel de-al şaptelea fotbalist transferat de West Ham United, cel mai activ club din Premier League în această vară. 95 de milioane de euro a cheltuit, în total, West Ham United.

Pe lângă Anderson, au mai fost transferaţi Issa Diop (Toulouse), Andrei Iarmolenko (Dortmund), Lukasz Fabianski (Swansea), Fabian Balbuena (Corinthians), Ryan Fredericks (Fulham) şi Jack Wilshere (Arsenal).

Afla mai multe despre: andersonfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare