Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fenerbahce cere ajutorul suporterilor pentru salariul lui Ozil: "Suntem dependenţi şi de suportul vostru financiar"

Fenerbahce cere ajutorul suporterilor pentru salariul lui Ozil: "Suntem dependenţi şi de suportul vostru financiar"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele lui Fenerbahce le cere ajutorul fanilor pentru a putea plăti salariul lui Mesut Ozil de 4 milioane de euro pe an.

Fenerbahce cere ajutorul suporterilor pentru salariul lui Ozil

Mesut Ozil (32 de ani) a semnat cu Fenerbahce un contract valabil pe 3 ani şi jumătate. Fostul campion mondial va primi 4 milioane de euro pe an, de la ocupanta locului doi din Super Lig.

Se ştie că Fenerbahce nu se află acum într-o situaţie financiară foarte bună, clubul turc are datorii în valoare de aproximativ 518 milioane de euro, acesta fiind motivul pentru care a durat mai mult ca Ozil să cadă la o înţelegere cu Fener şi să semneze contractul cu turcii.

Din cauza problemelor financiare, preşedintele clubului, Ali Koc, i-a rugat pe suporteri să finanţeze salariul lui Ozil care va fi valoare de 15 milioane de euro (n.r. valabil pentru cei 3 ani şi jumătate). Fanii lui Fener vor trebui doar să dea un SMS cu textul 'Mesutol' şi automat aceştia vor da clubului 2 lire.

"Avem o rugăminte faţă de fanii noştri. Vă rugăm să continuaţi să ne susţineţi. Suntem dependenţi şi de suportul vostru financiar. În ziua în care Ozil va semna, vă voi ruga să spargeţi recordul în cadrul campaniei de SMS-uri. Poate se vor aduna 300 de mii, 500 de mii sau chiar un milion de mesaje. Acest lucru ne-ar ajuta enorm", i-a rugat Ali Koc pe suporterii lui Fenerbahce.

Mesut Ozil va purta tricoul cu numărul 67 la Fenerbahce, una dintre echipele sale de suflet încă de pe vremea când germanul era copil. 

Fostul fotbalist al lui Arsenal este cotat la 5 milioane, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: fenerbahce ozil 

viewscnt
Articole similare