Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fenerbahce - Galatasaray. Derby-ul Turciei vine cu o cotă excelentă

Fenerbahce - Galatasaray. Derby-ul Turciei vine cu o cotă excelentă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Fenerbahce - Galatasaray Turcia 17.03.2018. Două dintre cele mai mari echipe din Turcia vor încerca să-şi adjudece victoria în meciul care se va disputa începând cu ora 18:00

Ponturi pariuri Fenerbahce - Galatasaray Turcia 17.03.2018

Runda 26 din Super Lig le aduce faţă în faţă pe ocupantele locurilor 4 şi 1, Fenerbahce şi Galatasaray. Se anunţă un meci frumos în care ambele echipe ne pot surprinde.

Deşi în precedentele meciuri directe jucate, Fenerbahce domină prin numărul de victorii - din 5 meciuri, 2 au fost câştigate de gazde, unul singur de către Galatasary şi 2 s-au terminat la egalitate, de data aceasta, Galatasaray se arată favorită şi nu doar prin faptul ca ocupă locul 1 în clasament. Un pariu de genul 2 solist ar fi unul corect.  Echipa oaspete este într-o formă foarte bună şi vine după 4 victorii consecutive. Ba mai mult, în ultima perioadă ne-a demonstrat că poate juca foarte bine şi în deplasare, obţinând rezultate foarte bune pe terenul celor de la Karabukspor şi Akhisar Beledyie ( 0-7 şi 1-2 ).

Cele mai bune cote şi sute de transmiuni live sunt în fiecare zi pe betano.com

Ponturi pariuri Fenerbahce - Galatasaray Turcia 17.03.2018

Fenerbahce a început bine sezonul cu multe victorii frumoase însă a avut câteva scăpari care au decăzut-o în clasament şi deşi venea după 3 victorii consecutive, s-a lăsat învinsă de Besiktas şi de Akhisar Beledyie. Însă pare a-şi reveni după victoria de săptămâna trecută împotriva celor de la Yeni Malatyaspor. Dacă vreţi totuşi să mizaţi pe o noua victorie, vă recomandăm un pariu cu dublă şansă Fenerbahce conduce sau face egal, x2

Un alt pariu pe care vi-l recomandăm este ca se vor marca peste 2.5 goluri. 9 din precedentele 10 meciuri disputate de Galatasaray s-u încheiat cu peste 2.5 goluri marcate şi aproape aceeaşi situaţie o întâlnim şi la Fenerbahce unde s-au marcat peste 2.5 goluri în 7 din precedentele 10 dispute. Dar trebuie totuşi să ţinem cont că în disputele directe dintre cele 2 nu prea s-a marcat aşă că nu vă recomandăm să pariaţi sume mari pe acest pronostic. Baftă!

Pronostic: X2 @ 1.65

Afla mai multe despre: fenerbahcegalatasarayturcia 

viewscnt
Articole similare