Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fiecare jucător a stat în camera lui. Se ştie ce condiţii avem!" MM Stoica se apără după ce a apărut un focar de COVID la FCSB + Ce se întâmplă cu următoarea partidă

"Fiecare jucător a stat în camera lui. Se ştie ce condiţii avem!" MM Stoica se apără după ce a apărut un focar de COVID la FCSB  + Ce se întâmplă cu următoarea partidă

FCSB

Comentarii

FCSB a invins-o pe CS Mioveni, cu scorul de 3-0, deşi a fost decimat de COVID-19!

"Fiecare jucător a stat în camera lui. Se ştie ce condiţii avem!" MM Stoica se apără după ce a apărut un focar de COVID la FCSB:  + Ce se întâmplă cu următoarea partidă

FCSB a avut in lot azi doar 13 jucători. 11 au fost trimişi de Edi Iordănescu in teren, iar doi au fost rezerve. In ciuda acestui aspect, roş-albaştrii s-au impus la Buzău impotriva lui Mioveni.

MM Stoica işi apără echipa şi spune că au existat măsuri impotriva COVID-ului, insă situaţia a scăpat de sub control neaşteptat.

De asemenea MM a vorbit despre subiectul vaccin şi şi-a spus părerea.

"Parcă suna totul prea dramatic. Până la urmă am avut în teren 11 jucători de valoare, nu este un rezultat surpriză. Ne făceam probleme, dar am avut încredere că va ieşi bine. Mâine avem testarea jucătorilor şi e logic să o facem acum. O să vedem dacă nu cumva mai avem vreun caz, să nu periclităm starea de sănătatea a celorlalţi. Suntem în valul 4, iar situaţia din România este cumplită la această oră!

Oricine vine, trebuie să vadă în ce condiţii se lucrează la noi. Fiecare jucător stă în camera lui, bucătăria nu mai funcţionează, avem catering, iar peste tot purtăm masca. Eu azi am scos masca doar la interviu. Ne temem! Nu pentru băieţi, ei îşi revin repede şi nu prea au simptome, dar avem colaboratori în vârstă. Şi eu merg spre 60 de ani.

Dacă mâine cade vreun jucător la teste, trebuie să amânăm meciul cu Farul. Dacă voiam să amânăm meciul cu Farul, îi spuneam lui Radunovic să ia al patrulea cartonaş galben şi rămâneam cu 12 jucători în lot. Dar n-ar fi corect! Noi ne-am luat toate măsurile de protecţie! Am stat în hotel în camere single, am stat în cantonament în camere single.

Gigi a spus că nu se vaccinează el, dar nu poate să oblige un jucător să nu se vaccineze. Eu consider că este mai periculos un om vaccinat, netestat, decât un om nevaccinat, testat negativ. De ce scoatem testele pentru oamenii nevaccinaţi?

Eu nu mă vaccinez din alte raţiuni, nu m-am vaccinat niciodată în viaţa mea. Nu-mi place să-mi bag altă substanţă în corp, dar asta e problema mea! Eu sunt de acord cu vaccinul, fiecare poate să facă ce vrea. Trebuie să ne testăm cu toţii!", a spus MM Stoica, după victoria cu CS Mioveni.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicacovid fcsb 

viewscnt
Articole similare