Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a anunţat cine va conduce duelul dintre Liechtenstein şi România. Când a mai fost delegat centralul la un meci al ”tricolorilor”

FIFA a anunţat cine va conduce duelul dintre Liechtenstein şi România. Când a mai fost delegat centralul la un meci al ”tricolorilor”

Echipa națională

Comentarii

FIFA a anunţat că o brigadă din Slovenia a fost delegată la partida dintre Liechtenstein şi România, ultima din grupa din preliminariile la Campionatul Mondial.

România este la un pas de a rata calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, după ce părea favorită la încheierea grupei pe pozziţia secundă, în urma Germaniei.

Dacă se impuneau în ultimele două meciuri, împotriva Islandei şi Liechtensteinului, ultimele două clasate echipe din grupă, ”tricolorii” aveau locul asigurat la baraj.

Însă, islandezii au făcut vizita la Bucureşti şi au reuşit să scoată un punct pe stadionul Steaua, în urma unui meci în care România a lăsat mult de dorit.

Fotbaliştii conduşi de Mirel Rădoi au fost lenţi şi letargici şi păreau mulţumiţi cu un egal, în ciuda faptului că aveau nevoie de o victorie.

Astfel, cu un meci rămas, Macedonia de Nord are un punct avans în faţa României şi va juca chiar cu Islanda. Selecţionerul nordicilor a afirmat că va încerca să ne ajute, dar macedonenii rămân marii favoriţi.

FIFA a anunţat cine va conduce duelul dintre Liechtenstein şi România

România va disputa meciul cu Liechetnstein la Vaduz, partidă ce va fi condusă de o brigadă din Slovenia, a anunţat FRF pe site-ul oficial.

FIFA a delegat pentru ultimul meci al tricolorilor din grupa preliminară CM 2022 o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Matej Jug, ajutat de Matej Zunic şi Manuel Vidali, al patrulea oficial delegat fiind David Smajc. În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

Matej Jug, 41 ani, este arbitru FIFA din 2007 şi singurul contact cu fotbalul românesc la nivel de reprezentative vine din noiembrie 2016, când a fost al patrulea oficial al partidei România – Polonia 0-3 din preliminariile CM 2018”, se arată în mesajul postat de FRF.

Pentru a putea ajunge la baraj, România are nevoie de o victorie în Liechtenstein, dar şi de o minune a Islandei, care ar trebui să scoaţă cel puţin un punct la Skopje pentru a ne salva.

Afla mai multe despre: arbitru liechtenstein - românia 

viewscnt
Articole similare